Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-08-04 08:36 ___Samy___ marca.com
Mendy nem hallgatja meg a kérőket Átigazolási hírek

Nem könnyű az idei nyár Ferland Mendy számára, aki még mindig nem épült fel a Chelsea elleni meccsen összeszedett sérülése óta. Ráadásul azóta jócskán veszített az izomtömegéből is.

Mendy aznap sérülten lépett pályára, aminek az eredménye az lett, hogy még komolyabb sérülés várt rá. Továbbra is a felépülésén dolgozik és reménykednek benne, hogy szeptemberre már játékra készen fog állni. A szezon kezdetére tehát ő sem fog felépülni.

Az edzőközpontban készült képeken Mendy egyedül dolgozik, a többiektől külön, aki szemmel láthatóan jelentős izomtömeget vesztett a sérülése után. Azonban egy ilyen túlterheléses eset után ez nem csoda.

A francia védő nemrég béremelést szorgalmazott, de ezt nem erőlteti túlságosan. A klub hajlandó vele erről tárgyalni, így tehát nincs veszélyben a helye csapaton belül. Sem a játékos, sem Ancelotti nem szeretné azt, hogy távozzon Madridból, ugyanakkor számos csapat követi figyelemmel a helyzetet és hajlandóak még 50 millió eurót is letenni az asztalra. Florentino Perez szinte bárkiért meghallgat ajánlatokat, ezt mutatta Varane példája is, viszont nem fogja egyetlen játékosra sem ráerőltetni a távozást.

Mendy 2019-ben egy hat éves szerződést írt alá, és maradni szeretne annak ellenére is, hogy Marcelóval és Miguellel kell megküzdenie a kezdőposztért.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend