Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-08-04 08:58 ___Samy___ marca.com
Hazard jó formában van Edzés

Úgy tűnik harmadjára már szerencséje lehet a Real Madridnak Eden Hazarddal, hiszen a belga támadó nagyon jó kondiban tért vissza a nyári pihenőről. A vezetőség optimista vele kapcsolatban.

Hazard még nem dolgozott együtt a többi csapattársával mióta visszatért Madridba, mivel június végén újra megsérült. Ahelyett, hogy szorgalmaznák a mihamarabbi visszatérését, a Real Madrid most inkább az óvatosság mellett dönt, ugyanis nem hiányzik nekik még egy olyan idény, mint az elmúlt kettő bármelyike.

A játékos pozitív az előtte álló idénnyel kapcsolatban, és a nyáron törődött magával, ami látszik is rajta. A Real Madridnál úgy vélik, hogy ez a legkevesebb, amit Hazardnak meg kell tennie, tekintettel arra, hogy az elmúlt két éve hogy alakult. Még hosszú út vár rá, ha a rajongók kedvence akar lenni.

Minden bizonnyal kihagyja az első fordulót

Jelen pillanatban nem tűnik úgy, hogy Eden Hazard felépül és játékra kész lesz az első fordulóban, ami augusztus 14-én lesz az Alaves vendégeként.

A játékos a következő 10 napban egy edzésprogramon megy keresztül Antonio Pintus vezetésével, aminek a célja, hogy a lehető legjobb formában térjen vissza a pályára. Azonban az Alaves elleni mérkőzés még túl közel van ehhez.

Úgy tűnik tehát, hogy az idei Hazard mást, mint a korábbi. Teljesíti azokat az edzéseket, amiket az erőnléti edzők állítottak fel neki és mintha jobb mentális állapotban is lenne.

Pintus megértette azt, hogy ha Hazardból fizikailag kihozza minden tartalékát, akkor az olyan lenne, mintha Ancelotti egy új igazolást kapna. Az olasz edző optimista, és bízik benne, hogy meg tudja ismételni a Chelseaben mutatott formáját a Real Madrid 7-es számú mezében.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend