Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-08-06 09:04 ___Samy___ marca.com
Pintus új szintre emeli a fizikai felkészülést a hipoxia maszkokkal Edzés

Antonio Pintus tovább forradalmasítja a Real Madrid felkészülését az előszezonban. A hét harmadik edzésnapján az oxigénellátásé volt a főszerep, hipoxia maszkokat vetettek be.

Egyáltalán nem kényelmes maszkkal az arcon és egy kis hátizsákkal a hátadon futni, valamint egy szeleppel, ami szabályozza a levegő ki és beáramlását. Ez a magassági edzést szimulálja, ami kulcsfontosságú jelen helyzetben, ugyanis a csapatok a covid miatt nem utazgathatnak akárhová edzőtáborozni.

Carlo Ancelotti kétségbeesetten várja, hogy a keret sérülékenysége jelentősen javuljon a tavalyi idényhez képest. Ez a feladat Pintusra hárul, aki annak biztosításán dolgozik, hogy a csapat jó fizikai állapotban legyen és kollektív szinten ellenálóbbak legyenek a játékosok.

Pintus mester növelte az edzések számát, miközben az utazási időt a minimálisra csökkentette. Ezért van az, hogy a játékosok egész nap az edzőközpontban vannak. Ez egy régimódi edzőszezon, pénztermelő turné nélkül, erre a hétre pedig még további két edzés vár a játékosokra.

A mai nap még megterhelőbb lesz még annak ellenére is, hogy a Real Madrid vasárnap az AC Milan ellen lép pályára, ami az előszezon utolsó felkészülési mérkőzése lesz.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend