Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-08-15 11:44 e.gergo realmadrid.com
Nacho: „A meccsek elején is úgy kell játszanunk, mint most a második félidőben” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 1. forduló 2021 AUG 14 (szombat) 22:00 Estadio de Mendizorroza 1-4

A Real Madrid második gólját szerző Nacho Fernández, valamint Eden Hazard is a sajtó rendelkezésére állt az Alavés elleni mérkőzés lefújását követően:

Nacho Fernández

„Örülök neki, hogy sikerült megszereznünk az első győzelmünket. Jobbak voltunk, és a második félidőre sokkal erősebben érkeztünk. Arra kell most törekednünk, hogy ilyen formában tudjuk kezdeni is a meccseket. Örülünk a három pontnak, mert ez is volt a célunk ma”.

„A gól inkább Luka érdeme volt, mint az enyém, ő egy zseni. Örülök neki, hogy segíteni tudtam a csapatot, ezen az úton kell tovább haladnunk. Ez az első győzelmünk, de a bajnokság egy hosszútávfutás. hatalmas potenciál van a csapatban elől, a sportág sztárjai vannak itt. Ha építünk egy jó csapatot, a gólok jönni fognak”.

Saját formája
„Mint minden écben, most is keményen dolgozok hogy játékperceket kapjak. Minél többet tudok játszani, annál jobb. Boldog vagyok itt. Az előző szezon nagyon fontos volt számomra, és idén is pályán vagyok. Jó győzelemmel kezdeni az idényt”.

Alaba
„Hatalmas intenzitással védekező játékos”.

Joselu
„Azon kívül, hogy egykor csappattársak voltunk, remek barátom is egyben. Bármi is történik a pályán, az ott is marad. A legjobbakat kívánom neki erre a szezonra”.

Eden Hazard

„Elégedettek vagyunk a teljesítményünkkel. Sikerült négy gólt lőnünk ma, és mindent bele fogunk adni az összes meccsünkön. Azért vagyunk itt, hogy gólokat lőjünk, dolgozzunk egymásért a pályán, és hogy nagyszerű szezonunk lehessen. Az a legfontosabb dolog, hogy egységet alkosson a csapat, és hogy minden mérkőzése megszerezzük a három pontot”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend