Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-09-16 10:58 e.gergo realmadrid.com
Rodrygo: „Tudtuk, hogy állnunk kell a sarat, ha nyerni akarunk” Bajnokok LigájaNyilatkozatok
UEFA Bajnokok Ligája - 1. csoportkör 2021 SZEP 15 (szerda) 21:00 San Siro 0-1

Az Inter elleni győzelem után Lucas Vázquez, a csapat egyetlen gólját szerző Rodrygo, valamint a számos nagy védést bemutató Courtois is értékelt.

Rodrygo

„Nagyon örülök az elért eredménynek, a csapat erőfeszítéseinek és a gólomnak. Szerintem jó munkát végeztem, és segítettem a csapatot mindig, amikor a Bajnokok Ligájában pályára léptem. Nagyon boldog vagyok. Szeretek játszani és gólokat lőni a Bajnokok Ligájában”.

„Nagyon fontos volt győzelemmel indítanunk a sorozatot. Tudtuk, hogy nagyon kemény meccsre számíthatunk, de sikerült odatennünk magunkat végig. Az Inter jobb volt az első félidőben, de a szünet után a mi kezünkben volt többet az irányítás. Minden meccs nehéz lesz, és összpontosítanunk kell folyamatosan”.

„Tudtuk, hogy állnunk kell a sarat ha nyerni akarunk. Ez sikerült is, a végsőkig harcoltunk és tudtuk, hogy a gól előbb-utóbb jönni fog. És pontosan ez is történt”.

„Az első tervünk az volt, hogy nyomást gyakoroljuk és odafigyeljünk az emberfogásokra. Az edzővel átbeszéltük a szünetben a dolgokat, és jobb lett a játék a második félidőben. Azt tettük, amit mindig: járattuk a labdát egyik szélről a másikra, és jól jött ki a lépés. Örülök neki, hogy sikerült gólt szerezni. A döntés az edző kezében van, én mindig próbálok a tőlem telhető legjobban edzeni, hogy készen álljak amikor eljön a pillanat”.

Courtois

„Nem volt nálunk annyit a labda, mint szerettük volna. Megnehezítették a dolgunkat az első félidőben, ahogy nyomást gyakoroltak ránk. Párszor védenem is kellett. A második félidőben több veszélyt jelentettek. Hinnünk kell a munkánkban, mert a csapatban mindig ott van a gól, és most is jött végül”.

„Tudtuk, hogy hogyan védekezik az Inter, de a nyugodtnak kellett maradnunk. Nem volt egyszerű előre játszani a labdát, mert mindig volt valaki náluk, aki nyomást gyakorolt. A második félidőben jobban helyezkedtünk, de nem ez volt életünk legjobb meccse. De mindenképp jó kezdés, hogy a csoport legnehezebb ellenfelét le tudtuk győzni”.

„Ancelotti javított a dolgokon a félidőben. Beszéltünk vele, és elmondta hogy mit kell tennünk. A második félidő jobb is volt. Az Inter előtt voltak a meccs legjobb helyzetei, talán megérdemelték volna a győzelmet”.

Lucas Vázquez

„Az első félidő kemény volt. Az Inter hihetetlen intenzitást mutatott, és talán kicsit magasabban játszottak és gyakoroltak ránk nyomást, mint szoktak. A Bajnokok Ligájában nincsenek könnyű meccsek, és megszenvedtünk kicsit. Az első félidőben nagyon jól játszott az Inter, de a másodikban összetartottunk, jobban mentünk előre és többet volt nálunk a labda. Emiatt tudtuk végül megszerezni a győzelmet”.

„A Bajnokok Ligájában minden meccs kemény munkát jelent, top csapatok ellen játszunk. Ha kicsit jobbak vagyunk, amikor nálunk van a labda, akkor nagyobb sanszunk van nyerni”.

„Létfontosságú számunkra ez a győzelem. Ad egy löketet az önbizalmunknak a hátralévő meccsekre, hogy továbbjuthassunk és a csoport élén végezzünk”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend