Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-09-17 17:55 ___Samy___ managingmadrid.com
Conte: „Hakimi álma, hogy újra a Real Madridban szerepeljen” Nyilatkozatok

Az Inter korábbi edzője, Antonio Conte azt nyilatkozta a Sky Sports Italia-nak, hogy Achraf Hakimi álma továbbra is az, hogy egy napon visszatérjen a Real Madridhoz.

Az olasz edző tömören, de annál inkább lényegretörően nyilatkozott korábbi játékosáról: „Hakimi álma, hogy újra a Real Madridban szerepeljen.” Ugyanakkor beszélt a játékos növekedéséről és fejlődéséről is, míg a kezei alatt játszott, konkrétan felidézve a tavalyi, Real Madrid elleni Bajnokok Ligája csoportmeccseket.

„Szenvedett azon a két mérkőzésen. Emlékszem a hibára, amit Valdebebasban követett el, de onnantól kezdve rengeteget dolgozott. Szüksége volt egy kis padozásra, amit nyugalommal és tanulni akarással fogadott. Most ő a világ egyik legerősebb szélsője. Sokat fejlődött védekezésben és az utolsó passzokban is.”

Hakimi idén nyáron a PSG csapatához igazolt 60 millió euró fejében, amivel így a 22 éves játékos 2026-ig kötelezte el magát a párizsi csapathoz. Hakimi egyébként a Real Madridtól igazol a Conte féle Interhez, majd innen állt tovább Párizsba.

A marokkói válogatott játékos 2006-ban kezdte meg madridi karrierjét az utánpótlásban. A 2016/17-es idényben már a Castillában játszott, 2017. októberében pedig bemutatkozott a felnőtt csapatban is.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend