Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-09-20 12:32 ___Samy___ marca.com
Carvajal rémálma tovább folytatódik Sérülések, eltiltások

Dani Carvajalt ismét le kellett cserélni sérülés miatt a Valencia elleni mérkőzésen. A saját nevelésű játékosnak 25 perc után kellett elhagynia a pályát.

Carvajal már sérülten kezdte meg a mostani idényt is, az első fordulóban nem volt ott az Alaves ellen, azonban augusztus 22-én már játékra jelentkezett a Levante ellenében. Tegnap úgy tűnt, hogy inkább csak elővigyázatosságból cserélték őt le, habár még mindig nem tudni, hogy valójában erről van-e szó vagy egy újabb komoly izomsérülésről.

Öt sérülés, 190 nap játék nélkül a tavalyi idényben

Carvajal az idény elején arra koncentrált, hogy a tavalyi szörnyű sérülékenységét maga mögött hagyja. A 2020/21-es idényben ötször volt sérült, amik miatt összesen 190 napot töltött partvonalon kívül, az 52 mérkőzésből pedig 36-ot ki kellett hagynia.

Ha a vizsgálatok azt mutatják ki, hogy újra megsérült, akkor az egyre növekvő sérült játékosok listájára kerülhet: Toni Kroos, Dani Ceballos, Mariano, Ferland Mendy, Gareth Bale és Marcelo mellett ő lesz a csapat hetedik sérültje.

A jelenlegi helyzet messze nem tökéletes Ancelotti számára, akinek a csapta épp egy hektikus korszakát éli a bajnokságban és a Bajnokok Ligájában egyaránt.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend