Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-09-22 09:33 ___Samy___ marca.com
Lewandowski: „Amit csodálok Benzemában az az, ahogyan a csapatát játékra készteti” Nyilatkozatok

Robert Lewandowski a 2020/21-es idény legjobb góllövőjének járó Aranycipőt vehette át tegnap. Az esemény során a lengyel csatár elismerően beszélt kollégájáról, Karim Benzemáról.

A Bayern München gólzsákja azután kapta meg ezt az elismerést, hogy a tavalyi idényt 41 góllal zárt a Bundesligában, amivel természetesen a csapatát hozzásegítette egy újabb bajnoki címhez.

„Nem csak a góljai miatt csodálom Karimot, hanem azért is, ahogyan a csapatát játékra készteti. A csapatért elvégzett munkája az, amit a legjobban szeretek benne. Ő egy nagyszerű játékos.”

Ezt követően a lengyel csatár az is elismerte, hogy korábban már találkozott és beszélt Florentino Perezzel, nem is egyszer, de azt nem árulta el, hogy miről beszélgettek.

„Igen, igaz, hogy többször is találkoztam már Florentino Perezzel. Egyik alkalommal az ellenük lejátszott mérkőzést követően, de azt nem mondhatom el mi hangzott el azon a beszélgetésen.”

Ez után arról kérdezték, hogy kipróbálná-e magát egy másik bajnokságban, amiről Lewandowskinak az a véleménye, hogy erre nincs szüksége.

„Jelenleg nem gondolok erre, hiszen 100%-ig a Bayernre koncentrálok. Mindig van spekuláció, de játszottam már más országok csapatai ellen a Bajnokok Ligájában. Nincs szükségem több liga kipróbálására.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend