Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-09-23 09:57 e.gergo realmadrid.com
Ancelotti: Reméljük Asensio jövő héten is triplázni fog NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 6. forduló 2021 SZEP 22 (szerda) 22:00 Estadio Santiago Bernabéu 6-1

Carlo Ancelotti nyilatkozata a Mallorca elleni 6-1 arányban megnyert összecsapás után:

A keret
„Igyekszem a lehető legtöbbet megadni a csapatnak, és a tapasztalatomat átadni nekik, magabiztossá téve őket. Szerencsés vagyok, hogy ennek a bátor csapatnak lehetek az edzője. Remek adottságokkal rendelkező keretünk van, és olyan játékosaink, akik gyorsan tanulnak”.

Asensio
„Asensio nagyon jól játszott. Tudtuk eddig is, hogy nagy kárt tud okozni az ellenfeleknek. Nagyon jó lövő, és jól játszik össze a többiekkel is. Asensio nagyon jól teljesített, és reméljük jövő héten is tud majd három gólt lőni. Szerintem ez az ő posztja, és ő is szeret itt játszani. Mikor bemozdul középre és nála van a labda, nagyon veszélyes tud lenni”.

Benzema és Jovic
„Karim jól dolgozik. Nyolc gólnál jár, ami miatt az emberek hajlamosak elfelejteni, hogy az összjátékban is nagyon fontos szerepe van, hátra is besegít, gólpasszokat ad… Ő egy olyan csatár, aki nem csak gólokat lő. Összetett játékos minden tekintetben”.

„Amikor Karimnak pihenésre van szüksége, akkor Jovic fog játszani, aki szintén nagyon jól dolgozik. Nagyon kemény verseny van Jovic posztjára, de mikor pályán volt, akkor jól teljesített. Két helyzete is volt ma, és a Valencia ellen is nagyon jól játszott. Játszani fog, amikor Benzema nem bevethető”.

Fiatalok
„Korábban is sokszor mondtam már, hogy a keretben remekül vegyül a tapasztalat és a fiatalság. A fiatalok nagyon jó képességekkel rendelkeznek, ezt ma is megmutatták. De nem szabad elfeledkeznünk a tapasztalat fontosságáról sem. Lenyűgöztek a pályán lévő játékosok, mert mindenki megmutatta, hogy készen áll. Asensio, Isco és Jovic is készen állt. Ez nagyon jó jel a keretnek”.

Középpálya
„A Real Madrid jövője be van biztosítva olyan játékosokkal, mint Valverde, Camavinga, Blanco és a többiek. Ugyanez igaz a jelenre Modric, Kroos és Casemiro személyében. A középpálya nagyon erős, minden szempontból”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend