Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-09-26 13:12 ___Samy___ marca.com
Rüdiger Alaba példáját követné Átigazolási hírek

A német játékos jelenlegi szerződése 2022. június 30-án lejár, és nem szeretne Londonban maradni.

Antonio Rüdiger szeretne lenni a jövő nyár David Alabája. A Chelsea német középhátvédje úgy döntött, hogy nem hosszabbítja meg a jelenlegi szerződését, helyette inkább ingyen a spanyol fővárosba igazolna, ingyen. A 28 éves játékos képviselete számos klubot hangoztattak már, mint Rüdiger következő csapata, melyek közül a két legvonzóbb a Real Madrid és a Bayern München.

Rüdiger kontraktusa jövő nyáron lejár, a Chelsea komoly kísérletei a szerződés meghosszabbítására eddig elmaradtak. Eddig 6,5 milliós fizetést ajánlottak neki, a játékos pedig 10 milliót szeretne. Így tehát a két fél jelenleg nagyon messze áll egymástól. A védő ügynöke jelenleg azon dolgozik, hogy ezt a fizetést megkapja, de máshol. A német védő 2018-as érkezése óta – a Rómától – komoly lépéseket tett az elmúlt idényben, főleg Tuchel érkezését követően.

A Real Madrid a következő idényre új középhátvédet keres és habár inkább a fiatal játékosok felé fordulnak többnyire, mindig figyelemmel követik a piac alakulását. Ennek köszönhetően érkezett a klubhoz David Alaba is. A Blancóknak mérlegelnie kell ezt az igazolást pénzügyileg, de mindenképp komoly névsorként mutat az Alaba, Nacho, Militao, Rüdiger névsor a következő szezonra.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend