Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-10-03 21:43 e.gergo realmadrid.com
Nacho: „Rossz héten vagyunk túl” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 8. forduló 2021 OKT 03 (vasárnap) 16:15 Estadio Cornellà-El Prat 2-1

Nacho nyilatkozata az Espanyol elleni vereség után:

„Az első félidőben több helyzetünk volt. A kontrákkal jobban megszorongattak minket. A második félidőben, amikor a legjobb formánkban voltunk, hibáztam egy rossz passzal, és nagyon nehézzé tette a meccset, hogy már két gól volt a hátrányunk. Korán gólt kaptunk, és bonyolult lett a meccs. Továbbra is dolgoznunk kell a védekezésen, ez a legfontosabb dolog”.

„Vannak sérültjeink, de ez nem kifogás. A keretben több van, mint amit a legutóbbi három meccsen láttunk. Ha gólokat kapunk, minden nehezebb lesz. Nincsenek könnyű meccsek a spanyol bajnokságban. Az Espanyol szervezett volt, mi pedig nem dolgoztunk jól, nem jött ki a lépés. Rossz héten vagyunk túl, most a szünetben relektálnunk kell erre, és dolgoznunk kell a rossz dolgokon. A tabellán még mindig az élen vagyunk, és a bajnokság még csak nemrég kezdődőtt. A szezon elején járunk. Fel is kell épülnie mindenkinek, hogy a maximumot tudjuk nyújtani”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend