Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-10-07 17:48 e.gergo realmadrid.com
Benzema sosem látott gólátlagot hoz idén Érdekességek, statisztikák

Karim Benzema tíz meccsen tíz gólt lőtt, ezzel 1.0-s gólátlagot hoz idén a Real Madriddal!

A Real Madrid francia válogatott csatára a Real Madrid idei összes meccsén pályára lépett, és az Espanyol elleni góljával is hozzásegítette magát ahhoz, hogy egyéni rekordot döntsön a 2021/22-es idényben. Karim Benzema még sosem kezdett szezont ilyen jól, mint idén: a legközelebb a 2015/16-os szezonban állt hozzá, akkor az első tíz tétmérkőzésen hét gólig jutott, ezzel szemben idén már tíz találatnál jár a csatár a szezon első tíz mérkőzése után.

Benzema ismét egyedül maradt

Vinícius Jr. lelassított, Hazard a kispadra került, Rodrygo pedig nem tud berobbanni.

A csatár a spanyol bajnokságban nyitotta meg a gólcsapot egy Alavés elleni duplával. A Santiago Bernabéu stadionban ezután a Celta Vigo ellen volt eredményes, akkor mesterhármast szerzett Benzema. A Valencia ellen idegenben, a Mallorca ellen pedig hazai pályán szintén betalált, utóbbi ellen kétszer is. Ezután a Bajnokok Ligájában a Sheriff elleni mérkőzésen tudott eredményes lenni, legutóbb pedig az Espanyol hálóját zörgette meg a bajnokságban.

Jelenleg Karim Benzema a spanyol pontvadászat mezőnyének legeredményesebb játékosa, nyolc forduló alatt kilenc találattal.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend