Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-11-25 08:24 e.gergo realmadrid.com
Kroos: Megérdemelt győzelem volt, elégedettek vagyunk Bajnokok LigájaNyilatkozatok
UEFA Bajnokok Ligája - 5. csoportkör 2021 NOV 24 (szerda) 21:00 Sheriff Stadium 0-3

A Sheriff Tiraspol elleni mérkőzés legjobb játékosának választott Toni Kroos is nyilatkozott a lefújást követően:

„Jól érzem magam, ahogy mindenki más is. Én csak egy sokadik fogaskerék vagyok a csapat gépezetében. Jól dolgozik együtt a csapat, és ez megkönnyíti a dolgomat. Igyekszem a saját játékomat játszani, és jól is megy most, de az egyéni elismerések nem igazán érdekelnek, sokkal inkább a győzelem és a csapat teljesítménye számít”.

„Az első 15-20 percben kicsit megszenvedtünk, de utána jól tudtuk irányítani a meccset, helyzeteket alakítottunk ki és három gólt is szereztünk, és jó időben jött mindhárom. Megérdemelt győzelem volt, és elégedettek vagyunk, hogy továbbjutottunk a csoportból”.

Mindenki kiveszi a részét a támadásokból
„Azért edzünk, hogy a meccseken jól teljesítsünk, és az utóbbi időben meg is látszik, hogy jól dolgozunk. Az edző arra számít a középpályásoktól, hogy néha ők is próbálkozzanak lövésekkel, ha a keresztlabdák nem működnek, mert más dolgokat is ki kell próbálnunk. Megnehezíti az ellenfeleink dolgát, hogy mindannyian képesek vagyunk gólt szerezni”.

Versenynaptár
„Folyatnunk kell a munkát, mert nehéz mérkőzések várnak ránk. Jó szériában vagyunk, de még nem nyertünk semmit. Motiváltnak kell lenned, ha tudod hogy jó csapatok ellen lépsz pályára, máskülönben veszíteni fogsz. Erőnlétileg jó formában vagyunk, még csak november van, és jó állapotban kell várnunk a meccseket”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend