Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-12-13 18:30 e.gergo realmadrid.comuefa.com
Hivatalos lett a két PSG elleni összecsapás dátuma Bajnokok Ligája
UEFA Bajnokok Ligája - Nyolcaddöntő, első meccs 2022 FEB 15 (kedd) 21:00 Parc des Princes 1-0

A mai közel sem zökkenőmentes sorsolás(ok) után az UEFA kihirdette a nyolcaddöntők párosításainak hivatalos dátumait is. A Real Madrid idegenben kezd, és a Bernabéuban zárja a PSG elleni párharcot.

Az UEFA hirdetménye alapján a Real Madrid február 15-én látogat majd a Paris Saint-Germain otthonába, a visszavágót pedig március kilencedikén játsszák majd a felek a Santiago Bernabéu stadionban. Február 15-én játszik majd még a Sporting és a Manchester City, február 16-án pedig Salzburg – Yayern és Inter – Liverpool meccseket rendeznek majd. A február 22-i játéknapon Chelsea – Lille és Villarreal – Juventus összecsapások lesznek, február 23-án pedig Benfica – Ajax és Atlético Madrid – Manchester United párharcokat követhet majd a nagyközönség.

A visszavágók mindegyike márciusban lesz majd: az első visszavágós játéknap március 8-án lesz, ekkor a Bayern fogadja majd a Salzburg-ot, és a Liverpool az Intert. Másnap Manchester City – Sporting és Real Madrid – PSG meccseket láthatunk majd. A nyolcaddöntők utolsó négy meccsét március 15-én és 16-án játsszák majd a csapatok. Először az Ajax fogadja a Benfica egyesületét és a United az Atlético Madridot, míg március 16-án Lille – Chelsea és Juventus – Villarreal meccsek lesznek.

A nyolcaddöntő mérkőzései.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend