Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-12-15 15:18 ___Samy___ as.com
Kroos: „A PSG a legnehezebb ellenfél, akit a Real Madrid kaphatott” Bajnokok Ligája

A Real Madrid a Bajnokok Ligája sorsoláskor a Chelsea csapatát is megkaphatta volna, de a német középpályás szerint a PSG jelenti a legnehezebb kihívást.

Toni Kroos szerint a Real Madrid húzta a legrövidebbet a Bajnokok Ligája kieséses szakaszának újra sorolásakor, de ennek ellenére alig várja az elkövetkezendő összecsapásokat a PSG ellen.

A madridiak eredetileg a Benfica csapatát kapták meg a legjobb 16 között, de egy technikai probléma miatt az egész sorsolást meg kellett ismételni. Ezt követően azonban a spanyolok ellenfele a párizsi csapat lett, akik ellen februárban és márciusban lépnek majd pályára. Kroos úgy véli, hogy nem a címvédő jelentette volna nekik a legnagyobb falatot, hanem a Messivel, Mbappéval, Neymarral és a korábbi Real Madrid legendával, Sergio Ramossal felálló PSG.

„Nagyon érdekes ellenfelünk lesz a következő körben”, mondta egy Instagram videóban, amit a saját profilján posztolt ki. „Azt hiszem ők a legerősebb ellenfél az öt csapat közül, akiket kaphattunk volna. Ezek azok a meccsek, amelyekért játszunk. Az ilyen minőségi összecsapásokat várjuk leginkább. Lássuk mi fog történni – végsősoron mi vagyunk a Real Madrid.”

Korábbi találkozások

A legutóbbi alkalommal a 2017/18-as idényben találkozott a két csapat. Akkor a Real Madrid búcsúztatni tudta a PSG-t a legjobb 16 között, akik korábban csak két alkalommal tudtak győzni a Bajnokok Ligája kieséses szakaszában: 1991/92-es, illetve az 1993/94-es idényben). A spanyolok a hat BL meccsből csak egyszer kaptak ki a PSG ellenében – három idénnyel ezelőtt 3-0-ra a Parc des Princesben.

Mivel Kroos csapata jelenleg szárnyal a spanyol bajnokságban, így nem csoda ha pozitívan tekint az összecsapásra: „Mindig nagyon várjuk az ilyen mérkőzéseket és nagyon bízunk a negyeddöntőbe jutáson. Nagyon jól teljesítünk. Jelenleg a bajnokságra összpontosítunk, sok mérkőzés van még hátra a Bajnokok Ligájáig. A legfontosabb dolog, hogy így folytassuk tovább az elkövetkezendő mérkőzéseken karácsony előtt és, hogy továbbra is pontokat szerezzünk, amelyek közelebb visznek minket a LaLiga győzelemhez a szezon végén. Ez a legfontosabb dolog és erre kell most koncentrálnunk, aztán majd a Bajnokok Ligájára, de csak mikor eljön az ideje.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend