Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2022-04-16 10:19 ___Samy___ as.com
Az Inter képviselete Madridba repült tárgyalni Jovicról és Ceballosról Átigazolási hírek

Az Inter vezetősége azt fontolgatja, hogy megválnak Lautaro Martíneztől, akit az Atleti és a Spurs is szívesen látna a soraiban, a helyére pedig kölcsönben szeretnék megszerezni a Real Madridtól Luka Jovicot és Dani Ceballost.

Miközben a városi riválisával csatázik a Serie A első helyéért, az Inter már a következő idényre is készül. A milánói csapatnak eladásokat kell eszközölnie annak érdekében, hogy egyensúly alakuljon ki a pénzügyeknél, Hakimi és Lukaku sorsát pedig Lautaro követheti.

Az olasz csapatnak a következő átigazolási szezont 70 millió euróból kell abszolválnia, illetve legalább 15%-al kell csökkenteni a fizetési keretet. Az, hogy ezek teljesüljenek, az argentin csatárt el kell adniuk.

És itt jön a képbe a Real Madrid. A Corriere dello Sport információi szerint az Inter sportigazgatója, Piero Ausilio a héten, a BL összecsapások előtt Madridba repült és mindkét madridi csapattal tárgyalásokat folytatott. Az Atléticóval ugye Lautaro sorsáról tárgyaltak, akinek a jelenlegi piaci értéke 80 millió euró, és számos angol klub is szívesen kifizetné érte ezt az összeget.

Az Inter azt szeretné, hogy a csapata az argentin játékos eladását követően versenyképes maradjon. Ha ez sikerül, akkor a Sassuolo csatárát, Gianluca Scamaccát veszik célba (30 millió euró a piaci ára), azonban ha Lautaro mégis marad a helyén, akkor olyan játékosokkal kívánják megerősíteni a keretet, mint Luka Jovic és Dani Ceballos. A spanyol középpályást egyébként Marcelo Brozovic vetélytársának szánják. Az olasz vezetőség reméli, hogy egy két éves kölcsönszerződés keretein belül meg tudják szerezni a középpályást, aki ebben az idényben csak 11 alkalommal lépett pályára, egyaránt a kispadról beállva.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend