Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2022-05-10 10:46 ___Samy___ marca.com
Tchouameni tudja, hogy még legalább egy évet kell várnia, ha a Real Madridban akar játszani Átigazolási hírek

A Real Madrid már hónapok óta figyelemmel követi Aurelien Tchouamenit, több alkalommal is játékosmegfigyelőket küldtek a francia középpályás mérkőzéseire.

Nincsenek egyedül az érdeklődők között, azonban nem siettetik a középpályás megszerzését, hiszen más prioritások vannak az AS Monaco játékosa előtt. A Hercegségből érkező hírek a játékos eladásáról szólnak, és nem szívesen passzolnák le közvetlen riválisuknak, a PSG-nek. A PSG és a Real Madrid mellett azonban még számos Premier League klub is szívesen látná Tchouamenit.

Hacsak nem történik változás Perezék elképzeléseiben, akkor a következő idényben is a Casemiro, Kroos, Modric, Valverde, Camavinga sorral rajtolnak el. Tchouameni ára jócskán meghaladná azt a 30 millió eurót, amit tavaly nyáron tett le a Real Madrid Eduardo Camavingáért, és ez egy sarkalatos pont a vezetőség számára.

A fiatal francia játékos a hírek szerint nem hajlandó még egy szezont várni, még akkor sem, ha ez lenne a kulcs ahhoz, hogy a Real Madridban szerepelhessen.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend