Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2022-05-23 11:10 ___Samy___ managingmadrid.com
Tchouameni megegyezett a Liverpoollal és a Real Madriddal is Átigazolási hírek

Aurelien Tchouameni elvetette a PSG-hez való igazolás lehtőségét, helyette inkább megegyezett a Real Madriddal és a Liverpoollal is az RMC Sport szerint.

A Liverpool FC-hez közel álló Liverpool Echo a játékost képviselő Excellence Sports Nation-től arról értesült, hogy Tchouameni a Real Madridhoz kíván csatlakozni. A 22 éves középpályást a világ egyik legnagyobb ígéretének tartják a posztján, így tehát komoly erősítés lehetne a klub számára.

Kylian Mbappé és a PSG potenciális új sportigazgatója, Luis Campos kétségbeesetten szerette volna a középpályást a PSG soraiban tudni, de a játékos inkább külföldön szeretne játszani. Az, hogy végül a Liverpool vagy a Real Madrid mellett dönt-e, az elkövetkezendő egy héten belül kiderül. Annak ellenére, hogy a személyes feltételekről már megegyeztek, most mindkét klubnak az AS Monacóval kell lefixálni az átigazolási összeget. A francia klub körülbelül 80 millió eurót szeretne kapni a középpályásért.

A The Daily Mirror információi szerint a liverpooli vezetés tisztában van azzal, hogy Tchouameni a Real Madridhoz fog csatlakozni és itt most nem lesz változtatás az utolsó pillanatban, mint Mbappé esetében. Miután a PSG sztárjának szerződtetése nem sikerült, Pérezék most minden erejüket Tchouameni leigazolására fordítják. A 22 éves játékos most már Deschmaps keretében is szerepel, így garanciát szeretne arra, hogy megfelelő mennyiségű játékidőt kapjon a fél év múlva esedékes világbajnokság miatt.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend