Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2022-06-07 13:07 ___Samy___ marca.com
Tchouameninek kell dönteni a jövőjéről Átigazolási hírek

A labda most már a francia játékos térfelén pattog, neki kell döntést hoznia a jövőjével kapcsolatban. Egy pár nappal ezelőtt azt közölte, még nem döntötte el hol szeretne játszani a következő idénytől.

Tchouameni már megállapodott a Real Madriddal a szerződés feltételeiről, most pedig a Monaco vezetőségét kell meggyőznie arról zárt ajtók mögött, hogy engedjék őt el a spanyol csapathoz.

A Real Madrid és a PSG ajánlatát nem lehet összehasonlítani. Pérezék kötik az ebet a karóhoz, bónuszokkal együtt 80 millió eurót ajánlanak, ami szerintük eleget tesz a francia klub korábbi kérésének. Azonban, ahogy azt már korábban is láttuk, a PSG bármikor képes bankot robbantani egy játékosért, a jelenlegi ajánlatuk pedig a hírek szerint legalább 100 millió euró.

Nincs válasz a Monacótól

A francia egyesület vezetősége még nem válaszolt a Real Madrid ajánlatára, de a spanyolok abban bíznak, hogy Tchouameni színre lép, és közli velük, hogy egyezségre jutott a Real Madriddal. Eddig a játékos és a Pérezék közötti tárgyalások a Monaco beleegyezésével zajlottak, akik közben megfizethető pótlás után keresgélnek a piacon.

Benzema és Mbappé, mint nagykövetek

Még végleges döntés nem született, Tchouameni pedig a francia válogatott edzőtáborában tartózkodik.

Kylian Mbappé és Karim Benzema szintén, akik a jelenlegi klubjuk nagyköveteként próbálják meggyőzni a fiatal francia játékost arról, hogy a PSG-hez, illetve a Real Madridhoz szerződjön. Természetesen eközben tudják azt is, hogy innentől kezdve csakis a játékos saját döntésén múlik minden.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend