Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2022-06-07 15:01 ___Samy___ managingmadrid.com
Sajtóhír: A Real Madridot nem érdekli Gnabry Átigazolási hírek

Serge Gnabry, a Bayern München szélsőjének már hónapok óta a levegőben lóg a sorsa, ugyanis jelenlegi szerződését még mindig nem hosszabbította meg, az pedig jövő nyáron lejár.

A német BILD információi szerint a játékos már két hosszabbítási ajánlatot is visszautasított idén tavasszal. Így tehát a Bayern vagy eladja idén nyáron, vagy a játékos jövő ilyenkor ingyen távozhat.

Ennek eredményeként természetesen őt is szóba hozták a Real Madriddal, akik lemaradtak Kylian Mbappéról és most más lehetőség után kénytelenek nézni. Azonban a MARCA nemrég azt írta, hogy a Blancókat nem érdekli a német szélső.

Semmilyen megkeresést nem kaptak a játékostól, nem is érdeklődtek felőle, helyette inkább Rodrygóba vetik a bizalmukat. Szeretnék ha ő venné át a csapatban a jobbszélső szerepét hosszú távon, míg a bal oldalt Vinícius kapja meg.

Rodrygo az utóbbi időben fantasztikusan teljesített a Real Madridban, a klubnak pedig okosan kell igazolnia annak érdekében, hogy a fiatalok fejlődése ne törjön meg.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend