Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2022-06-27 12:18 ___Samy___ marca.com
Mariano távozni szeretne Átigazolási hírek

Mariano Díaz közölte a Real Madrid vezetőségével, hogy idén nyáron távozni szeretne a kevés játéklehetőség miatt.

Miután tavaly nyáron a saját nevelésű csatár vonakodott elhagyni a klubot, idén nyáron úgy néz ki készen áll egy új kalandra, hiszen a 2018-as visszatérése nem úgy sült el, ahogy azt mindenki várta.

A négy szezon során összesen 59 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken hét gólig jutott. 2018-ban a Real Madrid 21 millió euróért vásárolta őt vissza a Lyontól.

A folyamatos sérülései nem segítettek neki abban, hogy fontos tényezővé váljon a csapatnál, de annak ellenére, hogy alig-alig került be sokszor a keretbe, nem volt hajlandó elhagyni nevelőegyesületét.

Legutóbb a Rayo Vallecano szerette volna Marianót leigazolni, akik még nagyobb fizetést is adtak volna neki, mint amit jelenleg kap, de még ennek ellenére is a maradás mellett döntött.

Egy szezon után, látva, hogy Carlo Ancelotti milyen kevés esélyt adott neki, most mégis úgy döntött, hogy a szerződésének lejárta előtt egy évvel elhagyja a Real Madridot.

Mariano mellett Luka Jovic és Borja Mayoral is távozni fog, így már csak Juanmi Latasára lehet számítani Karim Benzema helyetteseként, aki a Castilla játékosa. Így fennáll annak a lehetősége, hogy a vezetőség megvizsgálja a támadósor megerősítésének a lehetőségét.

Az új érkezőnek azonban egy nagyon fontos szempontból meg kell felelnie: nem lehet EU-n kívüli játékos. A Real Madridnál már mind a három nem európai játékos helye be van töltve Vinícius Jr., Rodrygo és Militao személyében. Többek között Gabriel Jesús érkezését is ez akadályozta meg.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend