Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2023-02-26 11:51 ___Samy___ realmadrid.com
Courtois: „Az eredmény nem sokat jelent a számunkra” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

Courtois és Ceballos természetesen nem örült az újabb pontvesztésnek, amivel egyre távolabb kerül a Barcelona a Real Madridtól.

„Nagyon kiegyenlített mérkőzés volt és ők jobban kezdték a második félidőt. A kiállítás után majdnem elfelejtettünk játszani és ők még jobban összezártak hátul. Csak bonyolult passzokkal operáltunk.”

„10 ember ellen nem kellett volna faultokat elkövetnünk. A gólt megelőző szabálytalanság nagyon csekély volt, de a játékvezető végül befújta. Ez volt az egyetlen lehetőségük emberhátrányban. Ez az eredmény nem sokat jelent a számunkra.”

Álvaro

„Nagyon szorosan védekeztek és nem találtuk a gyorsa labdajáratás lehetőségét. Erősek hátul. Aztán Álvaro gólt szerzett és így kell tovább folytatnia. Ő egy olyan srác, aki nagyon keményen dolgozik az edzéseken. Nagyon magas és megvan a képessége a gólszerzésre. Az Osasuna ellen is beállt, gólpasszt adott és jól teljesített. A mai gólja pontot mentett és remélem, hogy folytatni tudja ezt.”

„Correa felemelte a kezét, de az, hogy piros lap vagy sem, az a játékvezető döntése. A gól előtti szabálytalanságra nem panaszkodhatnak. „

Ceballos

„Elvesztettünk két pontot, ami távolabb vitt minket az első helytől. Függetlenül attól, hogy mit csinál a Barcelona, többet kellett volna birtokolnunk a labdát. Mikor egyel többen voltunk a pályán, túlságosan kapkodtunk, nem tudtuk, hogyan kezeljük a mérkőzést. Kaptunk egy pontot, ami nem tűnik soknak.”

„Nem játszottunk jó mérkőzést, mert hiányzott a mobilitás a támadásoknál. Az Atléticónak volt két nagyon mély vonala, és nehéz volt réseket találni a támadáshoz. Álvaro hozzájárulásával és Benzemának adott passzokkal jobb elképzelésünk volt arról, hogy mit csináljunk a mérkőzés utolsó szakaszában.”

Dinamika

„Ezek a mérkőzések döntő fontosságúak a válogatott szünet előtt. Egy nagyon kemény párharcunk van a Barcelonával, aztán nagyon nehéz idegenbeli mérkőzés a Betissel. Onnantól kezdve pedig ugyanazzal a dinamikával kell játszanunk minden meccsen, mint korábban. Most már nem bukhatunk pontot, mert a Barcelona messze előttünk jár.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend