Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2015-09-28 10:14 e.gergo realmadrid.com
Sergio Llull: MVP az Interkontinentális Kupán (is) KosárlabdaNyilatkozatok

A 2015-ös Interkontinentális Kupa MVP-je Sergio Llull lett, a játékos kulcsszerepet játszott a csapat győzelmében, az első meccsen 17, a másodikon 21 pontot dobott. Egy éven belül ez volt Llull harmadik MVP elismerése, a spanyol bajnokság rájátszása és a szuperkupa után itt is ő kapta a kitüntetést. A döntő után ő is nyilatkozott:

„Keményen kellett dolgoznunk, hogy megnyerjük ezt a tornát. Kicsit korán jött ez a verseny, hiszen csak nemrég állt össze újra a csapat a szünet után. Szerintem jó teljesítményt hoztunk ki magunkból, és jellemmel játszottunk és megmutattuk a küzdőszellemünket, mikor szükség volt rá. A Real Madrid ott van, ahova tartozik. Ez a világ egyik legnagyobb klubja, és tettünk róla, hogy megérdemelten ott legyen, ahova tartozik a klub”.

„Tovább kell folytatnunk a munkát. Most a Szuperkupa következik. Ez a mostani teljesítmény sok éves kemény munka gyümölcse lett. Mikor játszom, száz százalékot nyújtok, és próbálom segíteni a csapatot, amennyire csak lehet. Ma a dobásaim is bementek. Az a fontos, hogy a csapat nyer, Jaycee Carroll nagyszerű teljesítményt nyújtott, ő is megérdemelte volna az MVP címet”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend