Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2015-10-28 12:23 Tromposch Ádám marca.com
Mariano, Zidane gólgyárosa Átigazolási hírekUtánpótlás

Egy új csillag, Mariano Diaz neve került reflektorfénybe a Castillánál. A mesterlövész az egyik élharcosa Zidane csapatának.

A barcelonai születésű csatár már hét gólnál jár a szezonban, ezt pedig mindössze 422 perc alatt hozta össze. Ez másként fogalmazva azt jelenti, hogy nagyjából minden órában betalál a spanyol harmadik ligában. Mindehhez, hozzávehetjük azt is, ha a támadó betalál a Castilla legalább mindig szerez egy pontot.

Mindezek ellenére úgy tűnik, hogy a Reálnak nagy küzdelem lesz megtartani a 22 esztendős Diazt. A jelenlegi szerződése 2016 júniusában lejár, ami azt jelenti, hogy egyszerűen leigazolhatja egy másik klub, amennyiben addig nem ír alá egy új szerződést. Három La Liga klub máris jelezte a szándékát, miszerint szeretnék majd leigazolni őt, januárban pedig már előszerződést is köthet bármelyik érdeklődővel.

Marianót érkezése óta nagyon kedvelik a Bernabéu környékén, ő egy igazán népszerű srác. Tulajdonképpen már az elmúlt szezon végén elmondta, hogy kipróbálná magát máshol, azonban akkor még sikerült meggyőzni őt, hogy maradjon, és segítse a Castillát a másodosztályba. Amennyiben eléri a célját és sikerül tartania ezt a gólátlagot, akkor valószínűsíthetően rengeteg ajánlata lesz más kluboktól, így nehéz lesz megtartani őt.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend