Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2014-05-20 18:21 Victor realmadrid.com
Casillas: „Meg akarjuk szerezni a Tizediket a szurkolóknak!” Bajnokok LigájaNyilatkozatok
Iker Casillas és Isco állt a sajtó rendelkezésére a szombaton esedékes Bajnokok Ligája döntő előtt. Előbbi már két BL-trófeát is magáénak tudhat, utóbbi mindent meg fog tenni azért, hogy elhódítsák idén a tizediket.

Casillas  nyilatkozott az idei év legnagyobb megmérettetéséről, a szombaton Atletico elleni mérkőzésről: „Nem lesz könnyű, ugyanis egy rendkívül erős csapattal kerültünk szembe. Azt akarom, hogy megnyerjük a trófeát, ugyanis ennyit megérdemelnek a szurkolóink hosszú évek szenvedése után. Remélem, sikerül kárpótolni őket. Azt akarom, hogy büszkék legyenek ránk. Szeretném, hogy megnyerjük a tizediket és mindenki együtt ünnepeljen”.

„Már kétszer is nyertem ebben a kiírásban, de most teljesen más a szituáció. Az elsőnél mindössze 19, a másodiknál 21 esztendős voltam. Akkoriban ez egy teljesen más élmény volt, most még jobban vágyom rá. Remélhetőleg szombaton ismét magasba emelhetem a trófeát, hisz ez egy csodálatos pillanat lenne mindenki számára, a szezon fantasztikus befejezése volna, ráadásul ez azt is jelentené, hogy két címet is nyer idén a csapat, amit nem kis dolog végrehajtani. Vágyakozással, elszántan, de az ellenféllel szembeni maximális tisztelettel készülünk a mérkőzésre.”

Isco: mindent belefogunk adni

„Különleges légkör veszi körül a csapatot. Nehéz kivárni a szombatot. Számítunk a szurkolóinkra, az első perctől fogva mellettünk kell állniuk, akárcsak a Copa del Rey döntőjében. Remélhetőleg megnyerjük a tizediket. A Real Madrid nem menetelhet anélkül idáig, hogy ne nyerné meg a kiírást. Már csak egy mérkőzés van hátra, és mi július óta ezért az egészért dolgozunk keményen.”

„Az idei szezonban egy erős, kompakt és egységes csapat benyomását keltettük. Sikerült bejutnunk a döntőbe, és ha már idáig eljutottunk, mindenképpen szeretnénk elhódítani a serleget. Az Atletico igen jó évet tudhat maga mögött. Intenzíven le kell őket támadnunk a mérkőzés elejétől kezdve. Mindenki arról álmodik, hogy egyszer a Bajnokok Ligája döntőjében pályára léphet. Mindent belefogunk adni annak érdekében, hogy megnyerjük a tizediket”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend