Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2014-05-20 16:24 e.gergo realmadrid.com
Cristiano: „A döntőre már készen állok majd” Bajnokok LigájaNyilatkozatok

Az UEFA által szervezett nyílt napon Cristiano Ronaldo is a sajtó munkatársainak rendelkezésére állt ma. A portugál világsztár dicsérte az Atléticót, üzent a szurkolóknak és saját állapotáról is beszélt az újságíróknak.

A döntő kulcsmomentumai: „A döntőkben mindig van egyfajta titokzatosság, senki nem tudja, hogy mi fog történni, remek mérkőzés. Nagyon meg szeretnénk nyerni, de semmi értelme annak, hogy a megszállottjaivá váljunk. Mindkét csapat győzni szeretne, és az eredmény nüanszokon fog majd múlni. A legfontosabb, hogy koncentráljunk, nyugodtak legyünk, próbáljunk meg gólt szerezni, jól játszani és élvezni a játékot”.

Hogyan látod a csapatot? „Jó érzés van bennem, optimista vagyok. Már csak négy nap van hátra, de nyugodtak vagyunk, az edzések rendben zajlanak és teljes mértékben arra koncentrálunk, hogy a legjobb teljesítményünket nyújtsuk. Nagyon boldog vagyok, hogy lejátszhatom az első Bajnokok Ligája döntőmet a Real Madriddal, a Tizedik egy olyan trófea, amire minden Real Madrid szurkoló vágyik. Azért csatlakoztam a klubhoz, hogy ilyen címeket nyerjek”.

Üzenet a szurkolóknak: „Azt üzenem a szurkolóknak, hogy maradjanak nyugodtak. Szükségünk van a támogatásukra, mert az ő jelenlétük mindig sokat számít. Minden Lisszabonba és a stadionba érkező szurkolónktól azt kérjük, hogy teljes mértékben támogassanak minket és énekeljenek, mert ezt a pályán érezzük, és szükségünk van rá. A legjobb formánkat szeretnénk majd nyújtani, és megpróbálunk győzni”.

Az ellenfélről: „A győzelem lelkileg mindig sokat számít, az Atlético a hétvégén bajnoki címet ünnepelhetett, ezért izgatottan és nagy erőkkel tudnak majd pályára lépni ellenünk. De egy döntő mindig nehéz mérkőzés, az Atlético remek dolgokat hajtott végre, a játékosaik motiváltak és a Bajnokok Ligájában is jól teljesítettek. Nincs egyértelmű favoritja a találkozónak, de biztos vagyok benne, hogy a Real Madrid győz majd”.

Saját kondíciójáról: „Ott leszek szombaton, kezdek újra belendülni. Balszerencse, hogy pont az idény legvégén jönnek elő ezek a problémák, senki nem akarja kihagyni azt a döntőt, amire évek óta várunk már. Szeretném segíteni a csapatot, és megnyerni a trófeát. Magabiztos vagyok, ugyan ma még nem igazán vagyok 100%-os állapotban, de a döntőre már játékra készen állok majd. Nagyon fontos mérkőzés lesz, egész évben a döntőkben való szereplésért dolgozunk, és azért, hogy azokat meg is nyerjük. Minden héten játszunk, és normális, ha az ember teste időnként nem bírja ezt a terhelést”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend