Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2014-05-26 19:34 e.gergo realmadrid.com
Florentino Pérez: „Nekünk vannak a legjobb szurkolóink a világon” Bajnokok LigájaNyilatkozatok

A Real Madrid a Cibeles-téri ünneplés után tegnap este a Santiago Bernabéu stadionban is bemutatták a szombaton este hősies harccal megszerzett Bajnokok Ligája serleget, és a klub elnöke, valamint a játékosok is tovább bővítették a nyilatkozatok sorát.

Florentino Pérez nyilatkozata A szurkolók hűségesek, és sokat várnak a csapattól: „A játékosok és családjaik nagyon boldogak, ez a győzelem az idei kemény szezon csúcspontja. Már az első mérkőzés óta látni lehetett, hogy ez a csapat meg akarta nyerni a Bajnokok Ligáját, és rendkívüli dolognak lehettünk szemtanúi. Tudjuk, hogy nekünk vannak a legjobb szurkolóink az egész világon, nagyon hűségesek de az elvárásaik is magasak, és már a Tizenegyedikre vágynak. Évről évre egy jobb csapatot szeretnének látni, és ettől lett legendás ez a klub. Nagyon megérintett, amit Lisszabonban láthattunk”.

„Ez a győzelem a játékosoké és a szurkolóké, akik ilyen naggyá tették a csapatot. Büszke vagyok rá, hogy olyan klubnak lehetek az elnöke, ahol ilyen játékosok szerepelnek, ahol ilyen erőfeszítéseket tesznek és keményen dolgoznak egész évben, és aminek ilyen szurkolói vannak, hiszen nélkülük nem jutottunk volna el idáig”.

„A legjobb dolog a klubban a szurkolói kultúra, ami szülőkről gyermekekre száll. A szurkolók máris a Tizenegyediket várják. Szeretném megköszönni a szurkolók támogatását, gratulálok nekik és szeretném nekik ajánlani ezt a serleget, legyenek akárhol, szerte a világban”.

„Minden Real Madrid szurkoló nagyon boldog, büszke vagyok mindenre, ami a klubot körülveszi. A csapat legendáját a játékosok építették fel, de ehhez szükség volt a szurkolókra, akik mindig többet vártak a csapattól. A vérünkben van a kihívások leküzdése, de most először is ki kell élveznünk a Tizediket”. A nehézségek ellenére nagy tettet hajtott végre a csapat: „Ancelotti megérkezett hozzánk, és az első évében megszerezte nekünk a Tizediket. Nehéz év áll a csapat mögött, mivel új edzőnk lett és hét új játékos is csatlakozott hozzánk, de mindannyian keményen dolgoztak, és ezt meg kell köszönnünk nekik. A Tizedik megnyerése mindegyikük érdeme, nagyszerű munkát végeztek, remek szezont zártak és hatalmas döntőt játszottak”.

Ramos góljáról: „A gól csak nem akart jönni, de aztán Ramos, aki pályafutása legjobb szezonját nyújtotta, a szurkolók legnagyobb örömére kiegyenlített, a hosszabbítás után pedig mi emelhettük magasba a trófeát”.

Az ellenfélről: „Az Atléticónak remek szezonja volt, és nagyszerű döntőt játszottak a Bajnokok Ligájában is. Nagyon nehézzé tették a dolgunkat, le a kalappal előttük a mutatott teljesítményük miatt. Szeretnék gratulálni az elnöküknek és az összes játékosuknak, nagyszerű szurkolóik vannak, ezt szombaton is megmutatták”.

bernabeu_cikk

Sergio Ramos szavai a Bernabéuban: „Kiváltságos helyzetben érzem magam, hogy tagja lehetek a világ legjobb csapatának. Számomra egy igazi valóra vált álom, hogy a magasba emelhettem a Bajnokok Ligája trófeáját. A játékosok és az edzők nagyon sok munkája, áldozata és erőfeszítéséeinek gyümölcse lett ez a siker”

„Köszönjük a szurkolóknak, hogy a nehéz időkben is támogattak bennünket, ezt a serleget minden Real szurkolónak szeretném ajánlani, illetve a családomnak, feleségemnek, fiamnak, és egy olyan személynek, aki egy ideje már nincsen közöttünk: Pitinának, aki odafentről támogat bennünket. Hala Madrid!”

Casillas: „Köszönjük a szurkolóknak, hogy vártak erre. Ez a győzelem és Európa trónja megérte a tizenkét év várakozást, a Tizedik minden szurkolónké világszerte. Most már gondolhatunk a Tizenegyedikre”

Cristiano Ronaldo szavai: „Még mindig emlékszem az első napomra, amikor besétáltam a Bernabéuba. Most megnyertük a legfontosabb trófeát, amit ez a klub elhódíthat. Uno, dos, tres… Hala Madrid!”

Marcelo: „Ez hihetetlen, a szurkolók megérdemlik az ünneplést, lenyűgöző este volt. meg kell köszönnünk nekik a mindennapos támogatásukat. A mi dolgunk az volt, hogy mindent beleadjunk és megnyerjük ezt a trófeát”

Arbeloa: „A labdarúgás legfontosabb versenysorozatát nyertük meg, megismételhetetlen élmény és egy olyan serleget nyertünk, amire a szurkolók már régóta vártak. Nagyon jó, hogy ilyen sok emberrel osztozhatunk ezen a sikeren, hihetetlen”

Di María: „Mérhetetlen örömmel tölt el, hogy megnyertük a Tizediket. Az utóbbi három évben sokat küszködtünk, és kiestünk az elődöntőkben, szóval hihetetlen dolog, hogy végre megnyertük a kiírást. Azoknak az embereknek köszönhetjük, akik támogatnak bennünket. Mindent beleadtunk, és így meg tudtunk nyerni egy olyan nagyszerű tornát, ami egyedülálló a Real Madridnak”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend