Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2014-06-17 17:00 Realista24
Évértékelő – avagy ahogy Ti láttátok az elmúlt szezont 1.rész Exkluzív

Véget ért egy újabb szezon, így eljött az ideje a szokásos évértékelő szavazásunknak, melyben többek között a csapat és a játékosok idei teljesítményéről, illetve az elmúlt és jövendőbeli igazolásokról kérdeztünk benneteket. Az általunk összeállított űrlapot több, mint ezren töltöttétek ki, amiért hatalmas köszönet Nektek. Az alábbi cikkben összefoglaljuk, hogy miképp döntöttetek a különböző kérdésekben Ti, az olvasók.

1. rész – Az átigazolásokról szóló kérdések

Friss élményekkel a fejekben legelső kérdésünk arra irányult, szerintetek ki volt a Real Madrid legjobb igazolása az idén. A voksok java részén két játékos, Daniel Carvajal és Gareth Bale osztoztak, a párbajból végül a walesi támadó jött ki jobban, ő a szavazatok 49%-át gyűjtötte be, míg a spanyol védő 42%-ot. Ha már igazolások, kíváncsiak voltunk, az olvasók szerint melyik játékos volt a legnagyobb „pénzkidobás”, a legrosszabb igazolás díjat toronymagasan Asier Illarramendi nyerte, azonban a második legnépszerűbb választás szerint nem volt ilyen játékos idén. Nem is olyan régen még Modricsról is hasonló képet alkottak a Real Madrid szurkolók, mint most Illarramendiről – lehet hogy a spanyol középpályás esetében is fordul majd a kocka?

igazolások

Természetesen az átigazolási időszakkal a nyakunkban nem maradhatott ki az idén nyáron érkezők találgatása sem, ezt a részt három részre osztottuk. Az első kérdésünk az volt, szerintetek kik azok, akik biztosan magukra húzzák a habfehér szerelést. Természetesen biztosan nem lehet az ilyesmit megjósolni, azonban sejtéseink lehetnek az érkezőkről. Közel négyszázan látjátok úgy, hogy Suárez jövőre már Cristiano Ronaldóval egy csapatban veszi át az idei teljesítményéért járó Európai Aranycipőt, azonban a középpályára is majdnem ugyan ilyen arányban borítékolnátok Pogba érkezését a Juventusból. Az „Öreg Hölgy” amúgy is nagy főszereplőjévé nőtt a Real Madrid idei átigazolási szezonjának, hiszen az onnan érkezők között felmerült Arturo Vidal neve is, akire a Madridom.hu szavazásán résztvevők 15%-a számít szinte biztosan.

Következő kérdésünkre már nem volt ennyire egyértelmű a résztvevők válasza, kíváncsiak voltunk rá, Ti kiket látnátok szívesen a csapatban, eltekintve mindenféle átigazolási pletykától és hírtől. A fentebb említett nevek itt is felmerültek, azonban a nagy többség mégis úgy gondolta, a csatárposztra kellene erősítenie a csapatnak. Agüero, Ibrahimovovic, Mandzukic, Falcao, Tévez és Cavani neve is felbukkant a válaszok között, mint Karim Benzema alternatívája (bár a kérdésre válaszolók egy része továbbra is a franciát játszatná, és csak egy minőségi cserét „venne” mellé). Rajtuk kívül Reus, Courtois, Rakitic és Moreno neve is többször előbukkant a válaszok között, azonban egyértelműen a csatárposztra várnátok erősítést az idei nyáron.

A szívesen látottak között szerepelt többek közt még Neymar, Lionel Messi, Mesut Özil, Gonzalo Higuaín, José Callejón valamint Torghelle Sándor is, és voltak akik majd’ az egész keretet lecserélték volna nagyjából 10-15 igazolással a nyáron.

Azt is elmondtátok nekünk, kiket küldenétek el a csapatból. A „nem Madrid szintű játékos” jelző sűrűn elhangzott, a legtöbben, összesen 93-an Khedirától „szabadulnának meg”, de 84 szavazatával Morata sem marad le sokkal a nem kívánatos személyek listájáról. A mellőzött Casemiro számára sincsen hely a szavazók szerint a csapatban, viszont a döntő többség őt csak kölcsönszerződés keretében vagy visszavásárlási opcióval engedné el néhány évre. Asier „A szezon legrosszabb igazolása” Illarramendi alig kapott szavazatot, azonban ha rajtatok múlna, Arbeloa és Benzema is rövid úton távozna a keretből a nyáron.

Folytatás holnap, a játékosok értékelésével.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend