Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2014-06-20 17:00 Realista24
Évértékelő – avagy ahogy Ti láttátok az elmúlt szezont 4.rész Exkluzív

Véget ért egy újabb szezon, így eljött az ideje a szokásos évértékelő szavazásunknak, melyben többek között a csapat és a játékosok idei teljesítményéről, illetve az elmúlt és jövendőbeli igazolásokról kérdeztünk benneteket. Az általunk összeállított űrlapot több, mint ezren töltöttétek ki, amiért hatalmas köszönet Nektek. Az alábbi cikkben összefoglaljuk, hogy miképp döntöttetek a különböző kérdésekben Ti, az olvasók.

4. rész – Egyéb kérdések, üzenetek, Év „emberei”

Ahogy minden évben, úgy idén is kikértük a véleményeteket az Év fórumozójával kapcsolatban. A kérdőívre érkezett válaszok alapján a „Nem tudom” nevű, nulla kommentet író felhasználónk győzött volna, ha lenne ilyen. De mivel nincs, így hasonlóan Messihez, R.M.C.F is begyűjtötte negyedik elismerését.  Dicséretes, hogy Benzema is kapott szavazatot, ha valaki esetleg levelezett volna vele, adja át az e-mail címét Realista24-nek. Köszönjük.

A 2013/14-es szezon során kollégáink összesen 2.418 hírt  hoztak Nektek. Az év szerkesztője szavazáson olvasóink szavazatai alapján harmadik helyezett lett Csabi, akire 51 voks érkezett. A képzeletbeli dobogó második fokán 71 szavazattal az exkluzív interjúinkért felelős Tádám állhat, míg az év szerkesztője díj nyertese Realista24 lett a szavazatok 23%-ával, összesen 125 szavazattal.

A válaszadók 85%-át érdeklik a Real Madrid utánpótlásával kapcsolatos hírek. A kosarasok már nem könyvelhettek el ekkora sikert, hiszen a válaszadóknak csak a felét hozza lázba, hogy mi történik a gyűrűk alatt.

A több, mint 1100 kitöltőnek az 56%-a naponta többször, 29% pedig legalább egyszer használja a Hírek menüpontot, amit ezúton is köszönünk.

A fórumozás még mindig nagy divat, hiszen a kérdőívet kitöltők több, mint fele rendszeresen használja, olvassa és megosztja véleményét a többiekkel. Nem csoda tehát, hogy kicsivel több, mint egy év alatt több, mint 140ezer hozzászólás érkezett oldalunkra. Aki még nem regisztrált, de szeretne az kattintson az alábbi linkre és pár pillanat alatt kész is van:

http://madridom.hu/forum/index.php

A legújabb fejlesztéseink közé tartozik a Mágnestábla alkalmazás, amit előszeretettel kezdtetek használni és ez kitartott a szezon végére is. Hasonló végeredménnyel járt az online közvetítés funkció is, ami még mindig töretlen népszerűségnek örvend. Mindkét esetben közel 60%-os pozitív visszajelzést kaptunk. Az egyre bővülő Galériánk és a Menetrend pedig még ezeknél is nagyobb népszerűségnek örvend; olvasóink 80%-a rendszeresen lapozgatja a benne található képeket, és szerez információt a csapat következő mérkőzéseiről.

A madridom.hu-t a weblapon kívül a legtöbben a Facebookon követik, amelyet ha nem is szorosan, de a Youtube követ. Legnézettebb videónk a Mit jelent madridistának lenni? – amelyhez a magyar feliratot mi készítettük.

https://www.youtube.com/watch?v=tqCzZSWecuc

Most pedig a nekünk küldött üzenetekből szemezgetünk, amelyre reagálnánk is. A legtöbb válaszadó megköszönte az éves munkánkat és további sikereket kívánt nekünk, de akadtak olyanok is, akik reklámozásra használták a kérdőívet. A több száz gratulációt és jó kívánságot most nem másolnánk be ide egyesével, azokat mind-mind köszönjük, ahogy a biztatásokat és ötleteket is.

Lehetne kicsit több szó a Mennyei Bajnokságról.” – Úgy gondoljuk, hogy pont megfelelő mennyiségű hír jelenik meg róla.

„Egyszer majd jo lenne szervezni egy nagy forumos talalkozot.” – Tervezzük, ötletelünk.

A kosár csapatról lehetne több hír mégis csak Európa szűk elitjébe tartoznak ők is mint CRék.” – Folyamatosan fejlesztjük a kosaras és utánpótlás részleget is. 

Fasza oldal ez a Madridom.hu, bár én nagyon szívesen látnám (olvasnám) többször a ti véleményetek a csapatról, történésekről, mint a Marca cikkeinek a tükörfordítását. De tényleg jól csináljátok, csak így tovább!” – Készülünk újdonságokkal a következő szezonra is.

Kaphatok két darab ingyen jegyet a következő évi bl-döntőnkre? :P” – Amint lesznek ingyenjegyek, szólunk.

„Csak így tovább remek munkát végeznek,csak néha egy kicsivel több hír nem ártana” – Kicsivel több, mint egy év alatt, több, mint 3000 hír került ki az oldalra. Kevés?

„Hala Madrid <3 a sör az jó” – Kettő még jobb.

„Játékoskereteket felrakhatnátok, valamint a csapat történelmével is ki lehetne egészíteni az oldalt, játékosok, nagy meccsek…” – Folyamatban.

„Az ilyen kamu szar hírekkel ne ba***atok mar tele hogy nem Megerősített meg bizonyos források szerint es a tobbi pletyka loszar.senkit nem erdekel,ez a egy spanyol napilap szerint jön ez vagy az játszani fityfaszsag elore is koszi ” – Ha előre tudnánk, hogy mi a pletyka és mi nem, akkor a tipszmikszen is nagyobb sikerünk lenne minden bizonnyal.

„Az átigazolási időszak alatt szívesen látnám más nagy csapatok átigazolási pletykáit. Csak így tovább!!!!” – A fórumon szinte minden csapat átigazolásával kapcsolatos híreit megtaláljátok.

„Egy visszaszámláló a kezdőlapon a következő meccsig” – Megnézzük, mit tehetünk.

„Esetleg egy blogszerű szubjektív rovat indítása egy jó szerzővel.” – Egyeztetés alatt. (egyébként ezt többen is kértétek, ahogy az adatbázist is. Dolgozunk serényen mindenen.)

„R24, hagyd el a fórumot :D” – Ahogy tudjuk, kirakjuk

„Khedirát adjuk el könyörgöm, akár ingyen is. Fizikai fájdalom nézni.” – Sok madridista álma válna valóra.

„Még aktìvabb fórumot szeretnék.” – Írjál sokat.

„Nekem tökéletesen megfelel, főleg, hogy facebookon, azt is postoljátok, ha valaki a csapatból elmegy szarni, szóval semmiről sem maradok le.. :D” – 😀

„Valamint a Marca illetve az AS a Madriddal kapcsolatos híreit is szívesen olvasnám fordításban! ” – Biztos, hogy olvasod a madridom.hu-t?

„Lehetne néhány saját otletetek is, a konkurencia majmolasa nem mindig nyerő 🙂 ” – Nem szép dolog az irigység, de email formájában küldhetsz konkrétumokat is.

Néhány üzenet kommentár nélkül:

„ne foglalkozatok semmivel igyatok kólát whisky-vel „

 „Dubstep 2014 Tuc tuc tuc tuc tuc tuctuc tuc tuc tucctuccc tuuuuc yeah tuc tuc hendz áp in di ér yeah kamon tuc” 

„Csak így tovább! Anist lekorlátozni évi 4 db hozzászólásra.”

„Anist gyakrabban küldjétek pihenni. Nem javult eleget.”

„Csabi, fizess egy sört mert kitöltöttem. „

‘Hajrá Reaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallllllllllllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A sajt kétszer kerítés!!!’

„Egyetek sokat tökfőzeléket!”

„kívánni sem lehetne jobb szerkesztői csapatot 🙂 (bár egy teletipp mindig jól jön)”

Minden kedves válaszadónak köszönjük, hogy eljuttatta hozzánk véleményét és visszajelzését. Tartsatok velünk a következő szezonban is! Címvédésre fel, Hala Madrid!

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend