2014-12-08 15:32 Realista24
Magyarokról írt a Real Madrid weblapja Egyéb hírek

„Magyarországról jöttünk a Real Madridnak szurkolni” – áll a Real Madrid honlapján abban a cikkben, ahol a meccs előtti pillanatokat hétről-hétre bemutatják. A Real Madrid fotósai és sajtósai minden mérkőzés előtt járják a Bernabéu környékét, és ezúttal honlapunk és egyesületi tagjainkat is mikrofonvégre kapták.

A képen látható személyek a Madridom.hu és a Fehér Vikingek Real Madrid Szurkolói Egyesületet képviselték a Celta Vigo elleni mérkőzésen.

A szurkolók természetesen nyilatkoztak is a klub weboldalának: „Negyvenöten érkeztünk Magyarországról, hogy szurkoljunk a Real Madridnak. Nagyon boldogok vagyunk, óriási öröm számunkra, hogy itt lehetünk. Biztosak vagyunk benne, hogy elérjük a sorozatban 25 győztes meccset is” – nyilatkozta egyikük.

13 szerencsés Viking a holnapi, Ludogorets elleni BL mérkőzést is a helyszínen tekintheti meg, mindezt a Real Madrid vendégszeretetének köszönhetően, mivel a jegyeket a klub ajándékba adta az Egyesületnek, megköszönve ezzel az eddigi támogatásokat.

jegyek

Aki többet szeretne megtudni a Fehér Vikingek Egyesületről, és tagja szeretne lenni egy remek közösségnek. És nem utolsó sorban esetleg szeretné élőben megtekinteni kedvenceit, akár a Bernabéuban, akár idegeben, az a következő linkeken tájékozódhat.

Az egyesület honlapja: vikingosblancos.hu

A korábbi utazások tételesen felsorolva ide kattintva találhatóak

A csatlakozási tudnivalókat ide kattintva olvashatjátok

Jelentkezés utazásra: ide kattintva elérhető űrlapunk

Egyéb információkat pedig az info@vikingosblancos.hu e-mail címen lehet kérni.

Teljes menetrend