Fejléc kép
Fórumajánló
Cristiano: “Szeretnék fejlődni, és jobb játékossá válni”
2015-01-12 20:35 d.gergo fifa.com
Cristiano: “Szeretnék fejlődni, és jobb játékossá válni” Ballon d'Or - 2014Nyilatkozatok

Cristiano Ronaldo megnyerte saját maga zsinórban második, összességében harmadik Aranylabda elismerését is. A portugál támadó a következő szavakkal köszönte meg a díjat:

“Szeretném megköszönni mindenkinek, aki rám szavazott. Hihetetlen év volt a 2014-es. Szeretném tovább folytatni a munkát, amit eddig végeztem. Szeretnék fejlődni, és napról napra jobb játékossá válni. Soha nem gondoltam, hogy háromszor is hazavihetem ezt a trófeát. Szeretnék minden idők egyik legnagyobb játékosa lenni”.

“Hihetetlen pillanat ez a pályafutásomban. Soha nem képzeltem, hogy három alkalommal is elnyerem ezt a díjat. Remélem, hogy nem állok meg itt, és beérem Messit, de nem vagyok a megszállottja. A legjobbként akarok bevonulni a történelembe, és ezt minden napos kemény munkával érheti csak el az ember”.

“Mindenkinek köszönöm, aki hitt bennem, az edzőmnek, a csapattársaimnak, az elnöknek… Mindenkinek, aki segített engem a Real Madridban. Szeretnék köszönni a családomnak, a fiamnak és édesanyámnak. Szeretném üdvözölni édesapámat is, aki fentről néz most engem. Köszönöm ezen kívül a csapattársaimnak a válogatottban, és minden portugálnak”.

Teljes menetrend