Fejléc kép
Fórumajánló
Real Madrid-Boston Celtics: mérkőzés előtti interjúk
2015-10-08 17:01 Zsombor realmadrid.com
Real Madrid-Boston Celtics: mérkőzés előtti interjúk Egyéb hírekKosárlabda

Ma este 9 órakor, hazai pályán, a Barclaycard Centerben fogadja a Real Madrid az NBA történetének legeredményesebb csapatát, a Boston Celticset. Ennek apropóján szólalt meg a Blancók több játékosa is, illetve a vezetőedző, Pablo Laso.

„Ez egy különleges meccs, egy különleges alkalom, ahol az edzőnek nem sok szerepe van. Hogy miért? Ha én a játékosaim helyében lennék, mindent megtennék a győzelemért. Az ellenfél az NBA legeredményesebb csapata, így hiába mondaná nekem az edzőm, hogy ez csak egy barátságos mérkőzés, teljes erőbedobással játszanék.”

„Úgy gondolom, hogy a Real Madrid mindegyik összecsapása rendkívüli fontossággal bír, pláne, ha az ellenfél a Boston Celtics. Mindkét csapat világszerte ismert, remélem, hogy egy jó mérkőzést láthatunk.”

Reyes: „Nem leszünk motiváció híján, hiszen az ellenfél a valaha volt egyik legjobb kosárlabda csapat lesz. Azonban ez csak egy felkészülési meccs lesz, és egyik együttes sincsen csúcsformában. Reméljük, hogy egy jó és látványos mérkőzést játszunk, hogy kiszolgálhatjuk a kilátogató nézőket”.

llull

Felipe Reyesen kívül Sergio Llull a keret egyetlen játékosa, aki tagja volt a 8 évvel ezelőtti Toronto elleni győztes gárdának.

„Biztos vagyok benne, hogy egy látványos összecsapás lesz. A nézők már nagyon várják a mérkőzést, ahogy mi is, hogy ismét a Palacio parkettájára léphessünk a szurkolóink támogatását élvezve. Mindig egy különleges alkalom mikor egy NBA-ben játszó csapattal mérkőzhetünk meg, ez egy jó lehetőség felkészülni a következő szezonra.”

„Elég sokan emlegetik fel nekem a Toronto Raptors elleni találkozót. Az egy nagyszerű este volt, a saját szempontomból is. Jól játszottam akkor, és a teljesítményemnek köszönhetően rengetegen megismertek. Szép emlékeket őrzök arról a napról.”

Willy Hernángomez:

„Úgy gondolom, hogy minden játékos számára motiváló labdát ragadni egy NBA csapat ellen. Ezen a mérkőzésen új taktikai elemeket is kipróbálhatunk, hogy tovább folytassuk a felkészülésünket, hiszen vasárnap már a Valencia lesz az ellenfél a ligában. De természetesen ma is a győzelem lesz a cél.”

Teljes menetrend