Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2015-12-26 16:02 e.gergo marca.com
Mariano a szezon végén ingyen távozhat, a Real új szerződéssel tartaná itt Utánpótlás

Mariano Díaz, a Real Madrid Castilla legeredményesebb játékosa hamarosan akár el is hagyhatja a spanyol fővárost. A támadó szerződése 2016 júniusáig, azaz a szezon végéig szól, így akár ingyen is elmehet az idény végeztével, ha nem kap új szerződést a Real ifjainál.

A játékos 14 mérkőzésen 11 gólnál jár a Castillában, és bár a klub eddig nem akart új szerződést ajánlani neki, úgy fest odafent meggondolták magukat. Nem szeretnék elveszíteni a játékost, és jobb feltételeket is kínálnak majd a dominikai Marianónak. A nagyobb pénz azonban nem biztos, hogy elég lesz Mariano meggyőzésére, hogy Madridban maradjon, számol be a MARCA. A spanyol lap arról ír, hogy Mariano szeretné azt érezni, hogy halad valamerre a karrierjében.

Jelenleg két opció lehetséges a jövőjével kapcsolatban. Az egyik, hogy a Castilla esetleges másodosztályba való feljutása esetén Spanyolország második legerősebb bajnokságában játszhat majd, a másik az, hogy a fővárosi alakulat kölcsönszerződés keretében kiküldi a 22 éves csatárt tapasztalatot szerezni. A játékos az utóbbi néhány hónapban kapott is néhány ajánlatot, és a célja nem más, mint továbbra is remek teljesítménnyel elkápráztatni az őt figyelőket, hátha helyet kap valahol az első osztályban. A Real Madrid nem szívesen engedné őt el, így hamarosan tárgyalóasztalhoz ülhetnek majd a felek, hogy megbeszéljék a játékos jövőjét.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend