Fejléc kép
Fórumajánló
Ödegaard 366 napja gólképtelen
2016-02-22 13:07 Victor as.com
Ödegaard 366 napja gólképtelen Érdekességek, statisztikákUtánpótlás

A norvég csodagyereknek is titulált játékos 2015. február 21-én lőtte az első, és ezidáig egyetlen gólját a Real Madrid tartalékcsapatában.

Egy év telt azóta, hogy Martin Ödegaard betalált a Real Madrid játékosaként. A norvég akkor a Barakaldo elleni 4-0-ra végződő találkozón tudott eredményes lenni, de azóta is ez az egyetlen találata a csapatban. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy akkor De Tomás végezte el a piszkos munkát, miután három baszk védőn való túljutása után lepasszolta Ödegaardnak, aki így már könnyedén betudta fejezni az akciót.

Ödegaard 2014. december 22-én írt alá a Királyi Gárdához 2,3 millió euró ellenében, és biztatóan indult valdebebasi karrierje. Zidane érkezésével azonban minden megváltozott, és a csapattársai sem nézték jó szemmel, hogy fiatal kora ellenére igen magas fizetésben részesül (1,2 millió eurót keres egy szezonban). Azóta ugyan javult a többiekkel való kapcsolata, de még mindig egyfajta magányos farkasnak tekinthető az öltözőben.

Rafa Benítezt nem győzte meg a 16 esztendős játékos, de a szerződésébe foglaltak alapján kötelezően a felnőtt csapattal kellett tartania az előszezonban. “Még mindig nem kiforrott játékos” – tartják a La Fabricánál. Zidane és Ramis (a Castilla jelenlegi vezetőedzője) is úgy döntött, hogy a vártnál gyakrabban teszi kispadra a norvégot, noha nem ezt várták volna el egy ilyen nagy tehetségnek kikiáltott, irreális áron szerződtetett játékos esetében.

Teljes menetrend