Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2016-05-26 19:58 Victor realmadrid.com
Kovacic: „Nagyon hálás vagyok Modricnak” Bajnokok LigájaNyilatkozatok

Mateo Kovacic az Audinak nyilatkozott a Bajnokok Ligája döntőről: „Nehéz mérkőzés lesz. Remekül védekeznek, de erős és gyors játékosaink vannak. Nagyon fiatalon érkeztem ide, most pedig lehetőségem nyílik a Bajnokok Ligája fináléjában játszani. Ez olyan dolog, ami minden korombeli labdarúgó valóra vált álma lenne. Remélem, hogy ezen az út haladok tovább.”

„A Real Madrid a legnagyobb klub a világon, megtiszteltetés, hogy itt lehetek. Az első naptól kezdve igazán jól érzem magam. Nagyszerű érzés, hogy a világ legjobb játékosai mellett játszhatok. Egészen két évvel ezelőttig soha nem játszottam igazán nagy játékosokkal együtt, most pedig velük együtt futhatok ki a pályára. Ez zseniális, és remélem, hogy sokat fogok tanulni tőlük, és egy nap elérem majd az ő szintjüket.”

Zidane

„Példaképem volt. Nem csak nekem, de sok másik játékosnak is, akivel most együtt játszom. Egyike volt a kedvenc játékosaimnak. Hihetetlen, hogy vele dolgozunk együtt, hiszen két vagy három évvel ezelőtt el sem tudtuk volna képzelni, hogy valaha a mi edzőnk lesz. Mindannyian jól érezzük magunkat vele, jó kapcsolatot ápol az egész csapattal.”

Modric

„Üdvözölt engem, és jó, hogy itt volt, mert mindig nehéz egy új klubban és új városban ismeretlenül. Nagy szerencsémre nekem itt volt ő, és sokat segített. Nagyon hálás vagyok ezért neki.”

Nyelv

„A spanyolom… nagyon jó. Hala Madrid!”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend