Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2016-05-26 09:29 Victor realmadrid.com
Ronaldo: „Jó úton haladunk a BL-győzelem felé” Bajnokok LigájaNyilatkozatok

Cristiano Ronaldo a Bajnokok Ligája döntőjéről nyilatkozott a médiának: „Jó úton vagyunk. Jól fejeztük be a bajnokságot, most pedig győzni akarunk szombaton, ami meg fogja határozni a Real Madrid idényét. Biztosak vagyunk benne, hogy meg tudjuk csinálni.” A portugál világsztáron kívül Marcelo, James, Kroos, Casemiro és Lucas is a sajtó rendelkezésére állt.

„A tapasztalat nagyon fontos, és ebből a szempontból van egy kis előnyünk. Az Atlético éber lesz a két évvel ezelőtt történtek tudatában, és remélem, hogy ez a mérkőzés másképpen alakul majd. Nyerni akarnak majd, de készen állunk a csatára. Magas intenzitással fogunk játszani, és biztos vagyok benne, hogy győzni fogunk.”

A Bajnokok Ligája rekord

„Jó lenne, ha sikerülne, de ez magától jön, nem lehet erőltetni. A legfontosabb az, hogy megnyerjük a mérkőzést. Reméljük a szurkolóink most is egy emberként mögénk állnak majd, ahogyan azt az előző találkozóinkon is tették, és ismét egy varázslatos estét élhetünk át velük együtt.”

Marcelo: „Sok áldozattal járt a döntőbe kerülés”

„Nehéz a döntőbe kerülni, de a La Decima után most ismét lehetőségünk nyílt rá. Igazán együtt van a csapat, készen állunk arra, hogy lejátsszuk a szezon legfontosabb mérkőzését. Két lábbal a földön kell maradnunk, a légvégéig kell küzdenünk. Nem tudunk másra gondolni. Jó formában várjuk a találkozót, alázatosan és áldozatokat hozva jutottunk el idáig.”

James: „Ez egy igazán egyedülálló mérkőzés”

„Fontos mérkőzés elé nézünk, ami miatt van bennünk egy kis aggodalom, de ez ilyenkor természetes dolog. Jók vagyunk, keményen edzünk és minden nap azt várjuk, hogy elérkezzen a döntő napja. Remélhetőleg megnyerjük a Bajnokok Ligáját. Azért edzünk, hogy ez sikerüljön. A szurkolóink egyedülállóak, és mindig mögöttünk állnak.”

Kroos: „Azon vagyunk, hogy a legjobbunkat nyújtsuk a döntőben”

„Nagyon jól érzem magam, a csapat tökéletesen készül fel a fináléra. Két hetünk volt rá, hogy felkészüljünk a végső megmérettetésre, és nagyon nagy intenzitással dolgozunk azért, hogy a legjobbunkat tudjuk majd nyújtani. A madridisták támogatása sokat fog segíteni nekünk abban, hogy győztesen hagyhassuk majd el a pályát.”

„A lisszaboni finálé idején nem voltam a klub játékosa. Az Atléticónak nagyon jó csapata van, bár sokat változott a csapatuk az elmúlt két évben. Már számos alkalommal játszottunk ellenük, és mint mindig, a szombati mérkőzés is nagyon nehéz lesz. Zidane irányítása óta jobban élvezzük a játékot. A játék számos területén javultunk, amire szükségünk is volt. Remek munkát végeztünk.”

Casemiro: „Egy álmot élek meg”

„Tudjuk, hogy apróságok fogják eldönteni a mérkőzést, és hogy nagyon nehéz lesz győznünk. Ha a Real Madrid döntőbe kerül, akkor mindig kötelessége ott nyerni. Mi több, ez lehet első BL-trófea Di Stéfano eltávozása óta. Azok után, hogy a Castillában játszottam, ez igazán különleges, és megpróbálom minden pillanatát kiélvezni, mert egy valóra vált álmot élek meg mindennap. Ez életem legfontosabb mérkőzése, és a csapattársaimmal együtt nagyon nyugodtan érkezünk a döntőre.”

Lucas: „Hihetetlen, hogy két évvel a legutóbbi döntő után ismét itt vagyunk”

„Valóra vált álom, hogy a Real Madridban játszhatok a Bajnokok Ligája fináléjában. Remélem, hogy jó teljesítményt nyújtok majd és megnyerjük a mérkőzést. Az álmainknak semmi sem szabhat határt, és most nagy esélyünk van rá, hogy megnyerjük a Bajnokok Ligáját. A csapat kemény munkájának gyümölcse, hogy a Real Madrid ismét bejutott a Bajnokok Ligája döntőjébe. Jó formában vagyunk. Hihetetlen, hogy két évvel a legutóbbi döntő után ismét itt vagyunk.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend