Fejléc kép
Fórumajánló
Két kölcsönjátékosunk sorsa is eldőlhet
2016-06-29 13:10 Veidt tribalfootball.comas.com
Két kölcsönjátékosunk sorsa is eldőlhet Átigazolási hírekUtánpótlás

A középpályás Álvaro Medránhoz nagy reménységeket fűzött a klub. Az idei szezont egy másik madridi csapatban, a Getaféban töltötte, akikkel kiesett az élvonalból. A játékos a szezon legnagyobb részében sérült volt. A múlt héten Medrán találkozott a vezetőséggel, ahol közölték vele, hogy a klub és Zidane nem számít rá a következő szezonban. A 22 éves játékos így kész elhagyni a fővárost, hiszen már bejelentkezett érte a Real Betis. Az, hogy kölcsönszerződésről vagy végleges váltásról van szó, még nem tisztázott.

Álvaro Medrán

Álvaro Medrán

A másik játékos Lucas Silva. Az idei szezont az Olympique Marseille-nél töltötte, de a gyenge játék és az edzővel való összetűzés miatt kevés lehetőséget kapott. A stáb rá sem tart igényt jövőre, így vélhetően ő is távozni fog.

Az egyik fő jelentkező érte korábbi klubja, a brazil Cruzeiro. Itt kiváló teljesítményt nyújtott korábban, a szezon játékosának is megválasztották. Ezen kívül érdeklődik még iránta a Porto, és az olasz élvonalban szereplő Sampdoria. Utóbbi már ajánlatot is tett érte: kölcsönszerződés, és 15 millió eurós kivásárlási opció.

A játékos keretbe kerülését az is nehezíti, hogy a szabályok szerint csupán 3 olyan játékos lehet csapatunkban, akik nem állampolgárok egy EU-s országban. Ez a 3 játékos jelenleg Danilo, James és Casemiro.

Lucas Silva

Lucas Silva

Teljes menetrend