Fejléc kép
Fórumajánló
Távozott Omar Mascarell
2016-07-01 23:04 Veidt mundodeportivo.com
Távozott Omar Mascarell Átigazolási hírekUtánpótlás

Sokak számára ismeretlen lehet, de Mascarell évek óta a klub kötelékébe tartozott. Most búcsút vett a csapattól, de talán nem örökre.

A 23 éves játékos 2010-ben csatlakozott a Real Madrid utánpótlásrendszerébe. A ranglétrán egészen a Castilláig eljutott, a tavalyi szezont pedig a Sporting Gijon csapatában töltötte kölcsönben. Az elsősorban védekező középpályás nem nyújtott rossz teljesítményt, de ahhoz mégsem volt elég, hogy a klub igényt tartson visszatérésére.

Omar már Spanyolországban született, és szerepelt is spanyol korosztályos válogatott mérkőzésen, de egyenlítői-guineai felmenőkkel rendelkezik, és döntése értelmében ezt az országot szeretné képviselni felnőtt válogatottban. A szabályok szerint erre lehetősége is van, mert még soha nem kapott behívót a spanyol felnőtt válogatottba.

Mascarell az Eintracht Frankfurt csapatába távozott, akik a Bundesligában szerepelnek. Szerződésébe egy visszavásárlási opciót is foglaltak, így meggyőző játék esetén könnyen visszatérhet Madridba. A játékos nem titkot célja is az, hogy Carvajalhoz hasonlóan tapasztalatot szerezzen a német élvonalban, majd visszatérjen.

Teljes menetrend