Fejléc kép
Fórumajánló
Cicinho: “Madridban manipuláltak a csapatkapitányok…”
2016-07-21 01:05 Veidt marca.com
Cicinho: “Madridban manipuláltak a csapatkapitányok…” HistóriaNyilatkozatok

A Real Madrid korábbi hátvédje a napokban vallotta be alkoholproblémáit, ma pedig az ESPN Brasil egyik műsorában árult el “kulisszatitkokat” a klub öltözőjéről.

Cicinho 2006 januárjában érkezett, és 2007 nyarán távozott, tehát másfél szezont töltött a csapatnál.

“Roberto Carlos kirobbanthatatlan volt balról, de úgy nézett ki, hogy én leszek a kezdő jobbhátvéd, mivel Ramos elsősorban középhátvédként szerepelt, Salgado pedig már csak csereember lett volna a posztra. De a Real Madrid kapitányai máshogy gondolták. Kinevezték Salgadót harmadik számú csapatkapitánynak, Casillas még a második számúságot is odaadta volna neki. Ezzel biztosították, hogy ő legyen a kezdő, én pedig a csereember.”

“Egyszer Ronaldo rossz meccset játszott. Másnap az összes újság azt írta, hogy Raúl jobb, mint Ronaldo. Pedig mindenki tudta, hogy ha Raúl háromszor születne meg, akkor sem lenne jobb nála.”

“Guti, Helguera, Casillas, Salgado és Raúl, ők voltak a klikk vezérei. Aki belépett hozzájuk, annak engedelmeskednie kellett. Befolyásolták a vezetőedzőt és a sajtót is. Nekem Baptista (Júlio Baptista – szerk.) beszélt először minderről.”

“Mikor Salgado belépett az öltözőbe, egyenként üdvözölt mindenkit. De amikor én következtem volna, inkább úgy tettem, mintha cipőt kötnék.”

Teljes menetrend