Fejléc kép
Fórumajánló
Vallejo: “A célom az, hogy egyszer a Real Madridban játsszak”
2016-10-09 12:12 Veidt as.com
Vallejo: “A célom az, hogy egyszer a Real Madridban játsszak” NyilatkozatokUtánpótlás

Jesús V. mesélt egy rövid interjúban Németországba kerüléséről, és arról, hogyan képzeli jövőjét.

A még csak 19 éves középső védő két éve csatlakozz a Real Madridhoz. A tavalyi, Zaragozában eltöltött kölcsönjáték után ismét máshol bizonyít, ezúttal az Eintracht Frankfurt csapatában.

A játékos szavai: “Az Eintracht nyáron megkereste a Real Madridot, akik elfogadták az ajánlatukat, ahogy én is. Nagyon komoly érdeklődést mutattak irántam, ez győzött meg végül. Azért jöttem a Bundesligába, hogy tanuljak és jobb játékossá váljak. Ez az elsődleges célom. Az esély, hogy a blancóknál is bizonyítsak egyszer, már csak a hab lenne a tortán. Elégedett vagyok a döntésemmel.”

“Hogy a FIFA által kiszabott büntetés több lehetőséget adna nekem? Nem gondolok erre így, mert enélkül is magas szintű motivációval rendelkezem. Úgy gondolom, hogy először máshol kell bizonyítanom a tudásomat, és csak aztán gondolkodni a Real Madrid által képviselt távlatokban. Én realista vagyok. Ha máshogy gondolkoznék erről a dologról, akkor hibát követnék el. Marco Asensio remek példája annak, amit én is szeretnék elérni. Sikerült kivívnia, hogy csatlakozhasson az első csapathoz, emellett pedig egy intelligens, nyugodt srác.”

“Mióta ideérkeztem, még nem volt lehetőségem személyesen Zidane-nal beszélgetni, de természetesen több emberrel is napi kapcsolatban állok a klubtól. Hogy mit gondolok a Real Madrid védőiről? Őszintén mondhatom, hogy Ramosra, Pepére, Nachóra és Varane-ra is felnézek. Ez a védősör a legerősebb a világon.”

Teljes menetrend