Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2016-12-17 12:14 Veidt realmadrid.com
Ramos: „Újabb esély egy trófeára..” FIFA KlubvilágbajnokságNyilatkozatok

A döntő előtt nemcsak Zidane, hanem Ramos is a sajtó rendelkezésére állt.

Újabb trófea „Számomra mindig különleges élmény egy újabb cím elhódításának kapujában állni, annak ellenére is, hogy már számos trófeát gyűjtöttem be karrierem során. Ha Isten is úgy akarja, akkor még sok évig futballozom, és a lehető legtöbb díjat szeretném megnyerni ez idő alatt. Magasba emelni egy trófeát a világ legnagyobb jelentőségével bíró címerrel a mellkasomon, csapatkapitányként…ez hatalmas büszkeség. A csapat nagyszerű munkát végez, megérdemeljük a győzelmet. Japán legerősebb csapatával fogunk szembenézni. Természetesen a felkészülés során nem feledkeztünk meg az ellenfél tiszteletéről sem, de mindent elkövetünk majd a győzelem érdekében.”

Fizikai állapot „Gyorsan felépültem az apróbb izomsérülésemből. Most jól érzem magam és képesek vagyok a megfelelő intenzitással játszani. Ma a többiekkel edzettem, így a mester rendelkezésére állok a kezdőcsapat kiválasztásakor.”

Zidane „Az érkezése óta minden megváltozott. Jól kezeli a játékosokat és mindenkiből képes kihozni a legjobbat. A játékosként elért sikerei és a tehetsége is nagy szerepet játszottak abban, hogy ilyen nagyszerű edző vált belőle. Nagyon örülünk neki, hogy ő kormányozza ezt a csónakot.”

Gólok „Szerencsés vagyok, hogy ennyiszer voltam képes hálóba találni az utolsó pillanatokban. A csapat egységként hisz a győzelemben, ez pedig lehetőséget teremt az ilyen pillanatok megszületésére. Bízom abban, hogy ez a jövőben sem változik majd.”

Videóbíró „A videóbíró célja a sportág segítése, és véleményem szerint ezt előbb-utóbb maradéktalanul ellátja majd. Támogatom az elképzelést. Más sportágakban, például a teniszben is kiválóan működik.”

Aranylabda „Cristiano a legjobb. Ebben az évben jobban megérdemelte a díjat, mint valaha. Sokszor hallom manapság, hogy nekem is kijárna majd egy Aranylabda, de őszintén szólva azt gondolom, hogy ez semmit nem von le egy játékos értékéből. A közelmúltban olyan nagy játékosok maradtak Aranylabda nélkül, mint Raúl, Xavi vagy Iniesta.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend