Fejléc kép
Fórumajánló
Újra veszélyben Isco rendszeres játéka?
2016-12-22 12:03 ericco www.realmadridnews.com
Újra veszélyben Isco rendszeres játéka? Egyéb hírek

Isco újra csalódott picit a kevés játékperc miatt, amit az utolsó pár meccsen kapott.

Az azt megelőzően fokozatosan több bizalmat kapó fiatal spanyol ismét elégedetlen, mivel a FIFA-Klubvilágbajnokság döntőjében is csak a padon találta magát. Zidane Casemironak, Modricnak és Kroosnak szavazott bizalmat a középpályán annak ellenére, hogy Isco remek teljesítményt nyújtott, mikor egyszerre több sérülés is sújtotta ezt a csapatrészt.

Novemberben, mikor Isco több percet kapott a pályán, láthatóan élvezte a bizalmat, és remek játékkal hálálta meg azt. A szerződéshosszabbításával kapcsolatban is pozitívan nyilatkozott: “Ezen kívül még egy évem van hátra a szerződésemből. Itt akarom folytatni. Meglátjuk, hogy sikerül-e megegyezni a hosszabbításban.”. Manapság viszont a játékost több aggodalom tölti el a folyamatos játéklehetőséggel kapcsolatban, és most már más ajánlatokat is meghallgatna.

Az OK Diario szerint az andalúz származású játékos még megvárja, hogy Zidane mennyi lehetőséget ad neki a következő fontos meccseken. Viszont ha ezeken a meccseken is a partvonalon kívül találja magát, a nyári átigazoilási szezonban bejelenti távozási szándékát a klub vezetőségénél is.

A Real Madrid szintén megadott egy határidőt, ameddig ha Isco nem jelzi szerződéshosszabbítási szándékát, akkor a klub meghallgatja az érte beérkezett ajánlatokat, mivel nem akar olyan játékost a keretben, aki elvágyódik.

Igazán nehéz dolog megragadni a Real Madrid kezdőjében, mivel minden egyes poszton óriási a konkurencia. Főleg a középpályán, ahol nagyon minőségi játékosok alkotják a keretet. Isco játszott pár jó meccset, viszont most még keményebben kell dolgoznia, hogy visszakerüljön Zidane kezdő tizenegyébe.

Teljes menetrend