Fejléc kép
Fórumajánló
Vajon ők lesznek a jövő nagy sztárjai a Real Madridban?
2017-02-26 14:01 Tromposch Ádám as.com
Vajon ők lesznek a jövő nagy sztárjai a Real Madridban? Átigazolási hírekUtánpótlás

A Real Madrid az elmúlt években tudatosan próbálja leigazolni azokat a játékosokat, akik aztán később a jövőt jelenthetik a csapat számára. Most bemutatunk hat tehetséges fiatalt, akikkel később még találkozhatunk a Királyi Gárda kezdőjében.

Odegaard (18 éves középpályás, norvég)

A tehetséges játékos alig töltötte be a 18. életévét máris Hollandiába távozott kölcsönbe, ahol most a Hereenveen csapatát erősíti. A beilleszkedéssel akadtak problémái, ám ez a Castillában is így volt korábban. Nagy nyomás volt rajta, amikor Madridba érkezett, hiszen már akkor sokat vártak tőle, 2,1 millió euróért vásárolta a klub, ráadásul ennyi idősen galaktikus fizetés, évi 1,2 millió euró járt neki.

Sergio Díaz (18 éves támadó, paraguayi)

A Real Madrid öt milliót fizetett érte a Cerro Porteno együttesének, és még öt milliót kellene majd fizetnie, ha különböző szerződési feltételek teljesülnek a későbbiek során. A “Paraguayi Kun” becenéven ismert támadó egyelőre úgy tűnik, hogy bevált. Első két mérkőzésén három gólt szerzett a játékos, szeptemberben pedig egy sokáig emlékezetes, 40 méterről elvállalt lövés után talált be. 18 meccsen 9 gólja van ebben a szezonban.

Federico Valverde (18 éves középpályás, uruguayi)

Valverde szintén 5 millióba került, ő a Penaroltól érkezett a Real Madridhoz. Az elején neki is voltak nehézségei, nehezen illeszkedett be a csapatba, de most már megmutatta, hogy remek képességei vannak, igazi box-to-box középpályás, és már két gólnál jár a Castillánál.

Jesús Vallejo (20 éves védő, spanyol)

Kiváló szezont fut a Bundesligában, miután a Real Madrid a szezon elején kölcsönadta őt az Eintracht Frankfurt együttesének. A vezetőség 6 milliót költött rá, amiből a Zaragoza profitált, de úgy tűnik a tehetséges védőnek van jövője a klubnál. A Németországban kiemelkedő játékot bemutató védővel Zidane számol a következő szezontól, miután Pepe valószínűleg távozni fog Kínába. Biztos, hogy remek játékos lesz belőle, és már most az U21-es spanyol válogatott csapatkapitánya.

Marco Asensio (21 éves középpályás, spanyol)

A mallorcai már most a Real Madrid első keretét erősíti. Két éve vette meg őt a csapat, akkor 4 millióért a nevelőegyesületétől, a Mallorcától. Az elmúlt szezont az Espanyolnál töltötte kölcsönben, ahol remekül helyt állt, négy gólt szerzett, 15 gólpasszt osztott ki 37 meccsen. Az előszezon alatt meggyőzte Zidane-t is, így maradhatott Madridban, a szezon során pedig már 7 gólnál jár és egy gólpasszt osztott ki, mindezt 23 találkozón.

Augusto Galván (17 éves középpályás, argentin)

A Sao Paulóban egy éve nem lépett pályára, miután nem akart hosszabbítani a klubbal, így a két fél között nézeteltérésre került sor. Annak ellenére, hogy a szerződése március 25-én jár csak le, a Real Madrid kifizette érte a 3 milliót (1 milliót most, 2 pedig a következő évek teljesítményétől függ), a játékos pedig a Castillában fogja megkezdeni a karrierjét Madridban.

Teljes menetrend