Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2017-03-04 19:19 Zs. Bence as.com
James: „Örökre itt akarok maradni!” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

James, Casemiro és Butragueno véleményezte az Eibar elleni 4-1-es mérkőzést. Elégedetlenségre egyikőjük nyilatkozata kapcsán sem panaszkodhatunk…

Butragueño:

„Nem volt könnyű, soha semmi sem jön könnyen. Nagy meccset játszottak a srácok, nagyon keményen bekezdtek a támadóink. Hamar előnybe kerültünk, ez pedig megnyugtatta a csapatot. Kiemelkedő mérkőzést játszottunk.”

„Nagyon erős keretünk van. Zizou sem hiába mondja mindig hogy 24 játékosból áll a csapat. Nagyon elégedettek vagyunk, ezt ma is sikerült bebizonyítanunk.”

„A futballban lehet nyerni, de lehet veszteni is… Tudjuk, hogy minden mérkőzésnek megvan a maga nehézsége. A keddi egy alapvető fontosságú találkozó lesz, mégiscsak egy Bajnokok Ligája meccsről van szó. Minden tőlünk telhetőt meg fogunk tenni a továbbjutás érdekében, remélem szerencsével járunk majd. Mindent megteszünk majd hogy bejussunk a negyeddöntőbe.”

„Cristiano Ronaldónak kisebb fájdalmai voltak, ezért döntöttünk úgy, hogy jobb ha ma nem tart velünk. Megmutattuk mindenkinek, hogy bárki ellen képesek vagyunk odatenni magunkat. Egy nehéz pályán sikerült egy tökéletes eredményt elérnünk. Csakis elégedettségről számolhatunk be a csapat teljesítményével kapcsolatban.”

Casemiro:

„Az egyik legjobb mérkőzésünket játszottuk. Nagyon erősen kezdtük az összecsapást. Ha mindig ilyen intenzitással indítanánk, ki se tudnánk kapni, mert egyszerűen jók vagyunk. Minden nagyszerűen alakult, szeretnék gratulálni mindenkinek. Nagy meccset játszottunk.”

„A futball ilyen. Egyszerűen csak elindítasz egy új fejezetet, mintha egy új filmet raknál be. Gyorsan megváltoztunk mi is, ismét mi vagyunk a Madrid. Váltottunk és magabiztosan várjuk a Napoli elleni visszavágót.”

SZAVAZÁS: Ki volt a mérkőzés legjobbja az Eibar ellen?

„Tegnap valóban összegyűltünk az edzés előtt, egy átlagos beszélgetés volt. Fontosak az ilyenek, még épp időben vagyunk rendbe szedni a dolgainkat. Nem kell pánikba esni, nem egész szezonban játszunk rosszul. Hoztunk három gyengébb mérkőzést, ennyi. A Napoli ellen remek teljesítményt nyújtottunk, azt is értékelni kell. Ha az utolsó három mérkőzést nem számoljuk, remek formában vagyunk.”

„Továbbra is teljes erőbedobással és maximális koncentrációval dolgozunk azért, hogy minden címet megnyerhessünk a szezon végén.”

James:

„Egységesek vagyunk, és ezt a pályán látottak alapján is látni lehet.”

„Mikor olyan nagy játékosok vannak a csapatodban, mint nálunk a BBC tagjai, az mindig nagy pluszt tud nyújtani. Ők mindig nagyon fontos játékosok lesznek.”

„Amikor csak lehetőséghez jutok, igyekszem a lehető legjobb dolgokat művelni. Csakis ez jár a fejemben. Örökre itt akarok maradni. Nyilvánvaló, hogy sem az életben, sem pedig a labdarúgásban nem lehet tudni hogy mit hoz a jövő, de én itt akarok maradni.”

VIDEÓ: Az Eibar elleni meccs összes gólja, másfél percben

„Nyugodt vagyok. Folyamatosan felkészülten várok a Zidane által kapott lehetőségeimre. Kedden is egységesnek kell majd lennünk hogy továbbjuthassunk a negyeddöntőbe.”

„Kritizálni mindig is fognak. A mi csapatunk mindig győzni akar. Ma sikerült közös erővel kiharcolnunk egy kiváló, 4-1-es eredményt.”

„Nem szeretnék mondani semmit az öltözőbeli beszélgetésünkkel kapcsolatban. Szerintem jót tett, de mindig is egy egységes gárda voltunk. Annyit mondhatok, mindig is győzni akarással lépünk pályára.”

„Egy egészséges csapat vagyunk. Nagyon egységesek, tele hihetetlen emberekkel, akik szerintem mindig is összetartóak lesznek.”

„Hogy Cristianónak megengedett lenne, hogy ne fusson? Ez teljesen abszurd. Senki sem mondott ilyet, ez hazugság.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend