Fejléc kép
Fórumajánló
Aranyérmes lett Guti csapata a korosztályos bajnokságban!
2017-04-05 21:12 d.gergo realmadrid.comuefa.com
Aranyérmes lett Guti csapata a korosztályos bajnokságban! Utánpótlás

A Real Madrid felnőtt csapata a Leganés ellen játszik ma este, de a madridistáknak már attól a mérkőzéstől függetlenül is van miért örömködni ma: bajnok lett a Real Madrid U19-es csapata, a Juvenil A.

A Juvenil A vezetőedzője nem más, mint Guti, aki aranyéremhez vezette csapatát a División de Honor korosztályos bajnokság 5. csoportjában. A bajnokság jelenleg már túl van huszonkilenc fordulón, a Real Madrid azonban most egy, az előző fordulóban elmaradt meccset pótolt be a Getafe ellen. A mérkőzés előtt, egy meccs hátrányban, pontegyenlőség volt a tabella első helyén, az Atlético korosztályos csapata és a Juvenil A is 68 ponttal rendelkezett. A Getafe elleni meccs a 96. percig 1-1-re állt, azonban egy, az utolsó pillanatban szerzett góllal megnyerték a meccset Gutiék, és 71 ponttal már matematikailag is bajnokok egy fordulóval a bajnokság vége előtt.

Nagy az öröm a lefújás után, a Real Madrid zsenije edzőként is nagyot alkotott.

A Real Madrid Juvenil A korosztályos csapat mérlege eddig a bajnokságban: 22 győzelem, öt döntetlen és két vereség, ezalatt a csapat 97 gólt szerzett, és csupán 21-et kapott. Az U19-es csapatnak még van egy bajnoki meccse a 14. helyezettként jelenleg kieső helyen tartózkodó RSD Alcalá ellen, azonban Gutiéknak a hétvégi (számukra tét nélküli) bajnoki meccsnél is fontosabb lesz viszont a Benfica elleni Bajnokok Ligája elődöntő. A Juvenil A az UEFA Youth League-ben szerepel, az egyenes kieséses szakaszban itt nincsen visszavágó, a negyeddöntőben az Ajax ellen győztek 2-1-re az Alfredo Di Stéfano stadionban, korábban a nyolcaddöntőben pedig a Monaco otthonában győztek 4-3-ra. A srácokért április 21-én pénteken 17:00-tól lehet majd izgulni, míg a másik ágon a Barcelona játszik a Salzburg ellen a döntőbe jutásért négy órával korábban.

Mindeközben a Guti irányította “Juvenil A” …

Teljes menetrend