Fejléc kép
Fórumajánló
Karim Benzema új szerződést kap
2017-06-21 09:00 Realista24 marca.com
Karim Benzema új szerződést kap Egyéb hírekKacsaszezon

A héten sok aggasztó hírt hallottunk, így most jöjjön egy jó is. Bár biztosan lesznek olyanok, akik a fejüket fogják fogni, és hangosan mondogatják, hogy “De miéééért?”, de tény, ami tény; Karim Benzema szerződése meg fog hosszabbodni, így még sok éven keresztül ő lesz a Real Madrid Kilencese.

A Real Madrid elnöke, Florentino Pérez az Onda Cero rádióműsorában árulta el, hogy a francia támadó a csapat egyik legfontosabb tagja, és annak érdekében, hogy érezze a klub bizalmát, új szerződést fog kapni, amelyik 2021-ig vagy 2022-ig fog szólni. Ez lesz Karim Benzema második szerződéshosszabbítása 2009-es érkezése óta. Első alkalommal 2014-ben kapott új szerződést, akkor a fizetését is megemelték, mégpedig 5 millió euróról 8 millióra, (egyes források szerint kilencre). Ha hinni lehet a híreknek, akkor most is számíthat fizetésemelésre, szerződése lejártakor pedig 34 éves lesz, amivel elmondhatja magáról, hogy több, mint egy évtizedig szolgálta álmai klubját.

Zinedine Zidane sosem titkolta, hogy számára Karim Benzema kihagyhatatlan, nem véletlen, hogy az összes fontos mérkőzésen ő kezdett. Az előző szezonban a francia támadó nem jutott 20 gól fölé, csak 19 alkalommal sikerült betalálnia, erre korábban csak 2009/2010-ben volt példa, így joggal bízhatunk abban, hogy a -Pepe távozása miatt – csapat negyedik számú Kapitányává előlépett csatár a következő szezonban újra megtalálja góllövő cipőjét.

Teljes menetrend