Fejléc kép
Fórumajánló
Luis Campos: “Cristiano azt mondta, hogy szüksége van néhány napra”
2017-06-26 07:39 Realista24 as.com
Luis Campos: “Cristiano azt mondta, hogy szüksége van néhány napra” KacsaszezonNyilatkozatok

Luis Camposnak, aki jelenleg a Lille sportigazgatói pozícióját tölti be is megvan a véleménye a Cristiano Ronaldo ügyről. A portugál szakember érzései szerint a Real Madrid gólvágója még nem hozta meg a döntését, “szüksége van néhány napra, hogy átgondolja a dolgokat”, miután napvilágot látott és valóságos médiavihart okozott azon feltételezés, hogy Ronaldo el akarja hagyni Spanyolországot.

A TF1 francia televíziótársaság készített interjút Camposszal, aki arról is beszélt, hogy a Paris Saint-Germainnak mekkora esélye lehet a portugálok csillagának leigazolására.

“Nem tudom mennyi esély van rá. Azt mondta nekem, hogy szüksége van néhány napra, hogy gondolkozhasson magában. Ez normális. A Real Madriddal való helyzet egy kicsit feszült, ami szintén érthető, de Cristianónak van elég ideje arra, hogy a helyes döntést hozza meg, ebben biztos vagyok. Gyakran beszélek Cristianóval, de ő olyan személy, aki teljes mértékben a feladatára koncentrál. Nagyon meg volt lepődve ettől az egész adó ügytől is. Nagyon rosszul érintették a történtek. Szeretné, ha a világ minden táján jó benyomást keltene, és most kemény időszakon megy keresztül köszönhetően ennek az ügynek” – zárta gondolatait Campos.

Teljes menetrend