Fejléc kép
Fórumajánló
Meireles: “A Premier League tökéletes hely lenne Cristiano számára”
2017-06-28 11:06 d.gergo skysports.com
Meireles: “A Premier League tökéletes hely lenne Cristiano számára” KacsaszezonNyilatkozatok

Raul Meireles, a portugál válogatott korábbi középpályása is nyilatkozott a Cristiano Ronaldo körült kialakult helyzet kapcsán, miután a Real Madrid csillagának madridi jövője korántsem biztos a különböző lapértesülések szerint – melyekből kivétel nélkül hiányoznak a hivatalosan megerősített források. 

Meireles a Sky Sports-nak adott interjút, melyben annak kapcsán nem foglalt állást, hogy tud-e bármit a Cristiano körül kialakult helyzetről, azonban pusztán elméleti síkon el tudja képzelni a sztárjátékost Angliában – a sajtónak ez pedig elég, hiszen egy, a fentihez hasonló címmel máris el lehet adni a lapokat, még ha annak köze sincs ahhoz, hogy Cristiano Ronaldo valóban távozik-e. Meireles elmondása szerint Cristiano Ronaldo bármelyik angol csapatban megállná a helyét: “Természetesen Cristiano visszatérhet a Premier League-be. Nagyon sikeres volt abban a bajnokságban, szóval ha nem akar a Real Madridban maradni, akkor a Premier League a megfelelő hely a számára. A Manchester Unitedben már játszott korábban, szóval oda is igazolhat, de gondolhatnánk akármelyik csapatra… Chelsea? Nem tudom, de bármelyik angol csapatban képes lenne játszani és sikereket elérni”.

Cristiano Ronaldo egyébként a Konföderációs Kupa után fog leülni a Real Madrid elnökével megbeszélni a jövőt, legalábbis Florentino Péreznek ez lenne a terve, azt pedig majd meglátjuk, hogy megvalósul-e a tárgyalás. A Real Madrid portugál klasszisának arcán a Konföderációs Kupa meccsek utáni sajtótájékoztatóin el lehetett kapni egy-egy kaján vigyort, amiből az egyszeri ember arra tud csak következtetni, hogy Ronaldo meglehetősen élvezi, hogy mindenkit sötétben tarthat azzal, hogy egy szót sem szól a távozásával kapcsolatos pletykákról.

Teljes menetrend