Fejléc kép
Fórumajánló
Courtois ügynöke: “A Real Madrid érdeklődik az ügyfelem iránt…”
2017-06-29 09:34 Tromposch Ádám marca.com
Courtois ügynöke: “A Real Madrid érdeklődik az ügyfelem iránt…” Kacsaszezon

Thibaut Courtois ügynöke azt nyilatkozta, hogy több nagy klubbal is kapcsolatban áll ügyfele miatt, így természetesen a Real Madrid képviselőivel is beszélt már a Chelsea kapusáról.

David De Gea, Gianluigi Donnarumma és Thibaut Courtois. Három kiváló kapus, akik közül az egyik minden bizonnyal Real Madrid szerelést húz majd, ha nem is ennek a nyárnak a végén, de a következő szezontól szinte biztosan. Christophe Henrotay Courtois ügynöke a minap például elmondta, hogy találkozott már a Real Madrid illetékeseivel, így jelen állás szerint a belga kapus az legjobb jelöltje a klubnak a kapusposztra.

Annak ellenére, hogy Keylor Navas helye biztosnak tűnt a duplázós szezon után, Henrotay magabiztosan állítja, hogy Zidane csapata már kifejezte szándékát a belga kapus megszerzését illetően.

“Természetes, hogy a világ legjobb klubjai érdeklődnek iránta, ebbe pedig beletartozik a regnáló BL-győztes, a Real Madrid is” – mondta Henrotay a belga Sport Magazinnak.

“Többször találkoztam már a Real Madrid vezetőivel, Thibaut szituációja pedig kiértékelés alatt van. Jelenleg az a feladatom, hogy mindenről tájékoztassam őt” – tette még hozzá az ügynök.

Conte természetesen meg szeretné tartani kapusát, azonban decemberben a Marca már megírta, hogy a belga játékos szívesen visszatérne Madridba, ahol korábban is remekül érezte magát.

Teljes menetrend