Fejléc kép
Fórumajánló
Guti kapitánya új szerződést kapott
2017-07-01 12:46 Realista24 marca.com
Guti kapitánya új szerződést kapott Egyéb hírekUtánpótlás

A Real Madrid hivatalosan is bejelentette, hogy szerződést hosszabbítottak Oscar Rodriguez-zel, aki a Santiago Bernabéu stadionban írta alá új, négy évre szóló szerződését.

A 19 éves játékost többek között a Manchester City, a Monaco és a Bayern München is meg akarta szerezni magának, az angol klub pedig ajánlatot is tett a fiatal játékosért. Azonban hiábavaló volt minden próbálkozás, Oscar aláírta élete első profi szerződését szeretett klubjával, amely egészen 2021-ig a klubhoz fogja kötni.

Rodriguez jelenleg annak a Guti által irányított Juvenil A-nak a csapatkapitánya, amely legyőzte az Atlético Madrid csapatát a Copa del Rey döntőjében, ezzel olyan történelmi tettet hajtott végre, ami még egyetlen utánpótlás korosztálynak sem sikerült korábban a Real Madrid történelmében: mindhárom hazai nagy serleget begyűjtötték, hiszen a Király-kupa mellett a bajnokságot és a Copa de Campeones kiírást is megnyerték.

A következő évben azt várják tőle, hogy ő legyen a kulcsfigurája a Castillának, mivel a klub hihetetlenül bízik a kapitányban, ezért is kínáltak neki szerződést. Természetesen azonban nem ez a klub végső célja a játékossal, hiszen reményeik és terveik szerint, ha a középpályás ilyen ütemben fejlődik a továbbiakban is, akkor már a következő szezonban bemutatkozhat az első csapatban.

Teljes menetrend